maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brian Fox <bri...@infinity.nu>
Subject Re: Leakage from pluginManagement to plugins
Date Fri, 12 Mar 2010 03:24:42 GMT
If the execution is mentioned in the parent plugin section, it's
inherited by the child, so yes it would run. If you don't want this,
then the parent should have the configuration in pluginManagement
(only) and then the child mentions the plugin in the plugins section.

On Thu, Mar 11, 2010 at 1:12 PM, Anders Hammar <anders@hammar.net> wrote:
> I think I need to see a project to tell if I think it's wrong or not. What I
> think you should start with is trying it with Maven 3.0-alpha-6 and see if
> it the same behavior. Many incorrect things in Maven 2 has been fixed in 3.
>
> /Anders
>
> On Thu, Mar 11, 2010 at 17:05, Benson Margulies <bimargulies@gmail.com>wrote:
>
>> Anders,
>>
>> If this sounds wrong to you, I'll put the effort into a test project.
>>
>> --benson
>>
>>
>> On Thu, Mar 11, 2010 at 10:43 AM, Anders Hammar <anders@hammar.net> wrote:
>>
>> > Have you tested with Maven-3.0-alpha-6?
>> > In either case, a test project to reproduce this would help. If you think
>> > it's wrong, submit a jira with that project attached.
>> >
>> > /Anderfs
>> >
>> > On Thu, Mar 11, 2010 at 16:36, Benson Margulies <bimargulies@gmail.com
>> > >wrote:
>> >
>> > > As an additional hint, and possible explanation:
>> > >
>> > > I have a project with multiple mojos in it. In the area where I'm
>> having
>> > > the
>> > > problem, I've got one of them specified in build/plugins in the parent
>> > > project, and the other specified in build/pluginManagement/plugins. I
>> > can't
>> > > help wondering if there some sort of leakage here, or that the entire
>> > > plugin, not the goal, is what gets managed.
>> > >
>> > > On Thu, Mar 11, 2010 at 10:25 AM, Benson Margulies <
>> > bimargulies@gmail.com
>> > > >wrote:
>> > >
>> > > > In the parent project, I declare a plugin in pluginManagement.
>> > > >
>> > > > In one of the children, I do \not/ reference it at all. Yet,
>> > > > help:effective-pom shows it in the build/plugins, and it's trying
to
>> > run.
>> > > >
>> > > > Any suggestions?
>> > > >
>> > >
>> >
>>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org


Mime
View raw message