maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Anders Hammar <and...@hammar.net>
Subject Re: what does it mean with this error when trying to run mvn eclipse:eclipse (Cannot find mojo descriptor for: 'eclipse:eclipse' - Treating as non-aggregator.)
Date Tue, 02 Feb 2010 19:43:36 GMT
Ok. I don't know what your artifactory instance does. Possible it proxies
central. Do you have some people managing that you could ask? I'm pretty
sure you've done some configuration in your settings.xml file. Talk to the
people who suggested this configuration.

Also, try what I suggested about specifying the version of the plugin to v
2.7.

/Anders

On Tue, Feb 2, 2010 at 15:58, Rick R <rickcr@gmail.com> wrote:

> On Tue, Feb 2, 2010 at 1:56 AM, Anders Hammar <anders@hammar.net> wrote:
>
> > I'm quite sure you must have reconfigured something since last time it
> > worked. The plugin exists in central, and for some reason your build
> isn't
> > looking there.
> >
> > Run
> > mvn help:effective-pom
> > and find the <pluginRepositories> section and paste it in a reply.
> >
> >
>
> <pluginRepositories>
>    <pluginRepository>
>      <snapshots>
>        <enabled>false</enabled>
>      </snapshots>
>      <id>central</id>
>      <url>http://internalcompanyURL:8081/artifactory/plugins-releases
> </url>
>    </pluginRepository>
>    <pluginRepository>
>      <releases>
>        <enabled>false</enabled>
>      </releases>
>      <id>snapshots</id>
>      <url>http://internalcompanyURL:8081/artifactory/plugins-snapshots
> </url>
>    </pluginRepository>
>    <pluginRepository>
>      <releases />
>      <snapshots />
>      <id>codehaus-plugins</id>
>      <url>http://dist.codehaus.org/</url>
>      <layout>legacy</layout>
>    </pluginRepository>
>  </pluginRepositories>
>
> Maybe something's screwed up with the internal artifactory repo?
>
> Thanks so much for the help.
>
> Also, you might want to consider locking the version of the plugin being
> > used. You do that in the pluginManagement section. Currently I think you
> > don't have a version specified, so Maven will try to get the latest
> > (2.8-SNAPSHOT). That may cause issues when a new version is available,
> > which
> > isn't backwardscompatible for some reason. Or possibly you do have the
> > version set to 2.8-SNAPSHOT? You can see that as well in the effective
> pom.
> > http://maven.apache.org/pom.html#Plugin_Management
> > (In this case you only need to specify groupId, artifactId, and version.
> > The
> > latest released version is 2.7, which exists in central.)
> >
> > /Anders
> >
> > On Mon, Feb 1, 2010 at 22:32, Rick R <rickcr@gmail.com> wrote:
> >
> > > running mvn eclipse:eclipse used to work.. now I'm getting...
> > >
> > > [INFO] Unable to find resource
> > >
> 'org.apache.maven.plugins:maven-eclipse-plugin:maven-plugin:2.8-SNAPSHOT'
> > > in
> > > repository codehaus-plugins (http://dist.codehaus.org/)
> > > [INFO] Cannot find mojo descriptor for: 'eclipse:eclipse' - Treating as
> > > non-aggregator.
> > >
> > > I'm new to maven and stumped by what is going on?
> > >
> > > --
> > > Rick R
> > >
> >
>
>
>
> --
> Rick R
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message