maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Neil Chaudhuri" <nchaudh...@potomacfusion.com>
Subject RE: Using the Maven Deploy Plugin
Date Thu, 12 Nov 2009 21:31:30 GMT
As illuminating as that link is, I have my pom setup in precisely that fashion. The only difference
is that I am not using either scp or sftp as my protocol because they are not appropriate
in my case. 

Is file: the correct protocol since the server is not secure? 

Thanks.



-----Original Message-----
From: Stevo Slavic [mailto:sslavic@gmail.com]
Sent: Thu 11/12/2009 3:14 PM
To: Maven Users List
Subject: Re: Using the Maven Deploy Plugin
 
http://maven.apache.org/pom.html#Repository

Regards,
Stevo.

On Thu, Nov 12, 2009 at 9:30 PM, Neil Chaudhuri <
nchaudhuri@potomacfusion.com> wrote:

> We have an internal Maven repository that I can view in my browser at
> http://myserver:8081/nexus/content/repositories/myRepo/. I am simply
> trying to upload my generated WAR file to this repository. I have set up
> credentials in settings.xml, and my pom is set up as follows:
>
> <repository>
>            <id>my-maven-repo</id>
>            <name>Internal Maven Repository</name>
>
>  <url>file://myserver:8081/nexus/content/repositories/myRepo/</url>
> </repository>
>
>
> This work great and I get a BUILD SUCCESSFUL message.
>
> The problem is that when I go back to
> http://myserver:8081/nexus/content/repositories/myRepo/, I can't see it.
>
> Any ideas as to what is going on here?
>
> Thanks.
>



Mime
View raw message