maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From anshree123 <anushre...@tcs.com>
Subject Re: The plugin 'org.apache.maven.plugins:maven-site-plugin' does not exist or no valid version could be found
Date Wed, 07 Oct 2009 10:23:46 GMT

Hi Thanks for your reply.
I have removed the comment markings.
I think i am missing something out in configuration.
I have just modified the proxy settings.
Is there anything else i need ot modify??

Regards,
Anushree


Wayne Fay wrote:
> 
>> I am new at Maven so not able to figure out the problem. I have done the
>> proxy settings in ../.m2/settings.xml file still the problem persists.
> 
> Generally, this occurs when you have configured things in your
> settings.xml file, but failed to delete the XML comment markings <!--
> and --> that surround the configuration block. As a result, your
> configuration is ignored.
> 
> Wayne
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/The-plugin-%27org.apache.maven.plugins%3Amaven-site-plugin%27-does-not-exist-or-no-valid-version-could-be-found-tp25762828p25783769.html
Sent from the Maven - Users mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org


Mime
View raw message