maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dan Tran" <dant...@gmail.com>
Subject Re: Trouble with Java Native Libraries
Date Wed, 05 Nov 2008 00:09:13 GMT
see if this would help

http://svn.codehaus.org/mojo/trunk/mojo/maven-native/native-maven-plugin/src/it/jni/java-win32/pom.xml

On Tue, Nov 4, 2008 at 10:35 AM, Wendy Smoak <wsmoak@gmail.com> wrote:
> On Tue, Nov 4, 2008 at 9:27 AM, Wendy Smoak <wsmoak@gmail.com> wrote:
>
>> ...but it only works if the library is sitting in the base directory
>> of the Maven project.  If I move it into some other directory and then
>> configure Surefire to pass java.library.path to the tests, I get the
>> same thing Craig was seeing:
>>
>> java.lang.UnsatisfiedLinkError: no HelloWorld in java.library.path
>
> Craig added a build.xml to the example, so we have it working with Ant
> and failing with Maven/Surefire:
> http://wush.net/svn/wsmoak/testing/trunk/jnitest
>
> There is build output in the README file.  At this point someone more
> familiar with JNI and Surefire internals will have to take over. :)
> Craig, if you want to open a JIRA issue, feel free to point to this
> example.
>
> --
> Wendy
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org


Mime
View raw message