maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From gerasim <vna...@gmail.com>
Subject Issue when run ant task under maven2
Date Tue, 08 Apr 2008 11:49:03 GMT

Hello y'all,

Would u be nice to look a bit into my wicked issue)  i've spent 3 days..

Main idea: try to submit any simple task under maven, i've done it before on
my local machine as well, and then try on remote VM ware. Everywhere have
the same enviroment - Eclipse with  Maven 2 plugin.

Source code (pom file):
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><project >
 <modelVersion>4.0.0</modelVersion>
 <groupId>boom</groupId>
 <artifactId>boom</artifactId>
 <version>0.0.1-SNAPSHOT</version>
 <description></description>

<build>
   <plugins>

     <plugin>
           <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
           <artifactId>maven-antrun-plugin</artifactId>
           <dependencies>
               <dependency>
                   <groupId>ant</groupId>
                   <artifactId>ant-antlr</artifactId>
                   <version>1.6.5</version>
               </dependency>
           </dependencies>
           <configuration>
               <tasks><copy file="c:/temp/test.txt" todir="c:/"/></tasks>
           </configuration>
           <executions>
             <execution>
               <phase>install</phase>
               <goals>
                 <goal>run</goal>
               </goals>
             </execution>
           </executions>
       </plugin>

   </plugins>
 </build>

</project>
---------------------------------------------

Log file:

[INFO] Scanning for projects...
[INFO]
----------------------------------------------------------------------------
[INFO] Building Unnamed - boom:boom:jar:0.0.1-SNAPSHOT
[INFO]    task-segment: [install]
[INFO]
----------------------------------------------------------------------------
[INFO] resources:resources
[INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
[INFO] compiler:compile
[INFO] Nothing to compile - all classes are up to date
[INFO] resources:testResources
[INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
[INFO] compiler:testCompile
[INFO] Nothing to compile - all classes are up to date
[INFO] surefire:test
[INFO] Surefire report directory:
C:\eclipse\workspaceX\boom\target\surefire-reports

-------------------------------------------------------
 T E S T S
-------------------------------------------------------
There are no tests to run.

Results :

Tests run: 0, Failures: 0, Errors: 0, Skipped: 0

[INFO] jar:jar
[INFO] install:install
[INFO] Installing
C:\eclipse\workspaceX\boom\target\boom-0.0.1-SNAPSHOT.jar to
C:\Documents and
Settings\T183724\.m2\repository\boom\boom\0.0.1-SNAPSHOT\boom-0.0.1-SNAPSHOT.jar
[INFO]
----------------------------------------------------------------------------
[ERROR] BUILD FAILURE
[INFO]
----------------------------------------------------------------------------
[INFO] org.apache.tools.ant.UnknownElement.setNamespace(Ljava/lang/String;)V
[INFO]
----------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 5 second
[INFO] Finished at: Tue Apr 08 10:26:41 CEST 2008
[INFO] Memory 7M/18M
[INFO]
----------------------------------------------------------------------------

I'm so sad according to following
org.apache.tools.ant.UnknownElement.setNamespace(Ljava/lang/String;)V

Before in this project I done some maven-assembly-plugin. Additionaly, I've
tried make a new one project and inject small ant task in root pom.. and
still have the same issue(

Sincerely yours,
-Gerasim 


-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Issue-when-run-ant-task-under-maven2-tp16549274s177p16549274.html
Sent from the Maven - Users mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org


Mime
View raw message