maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gonzalo Vásquez Sáez" <gonzalo.vasquez.s...@gmail.com>
Subject Hot deployment in IBM RAD 7.0 (Eclipse 3.2)
Date Tue, 24 Apr 2007 15:26:43 GMT
I hope that I can make myself clear with my problem, as it a bit complicated
to explain:

I'm using IBM RAD 7.0 (just moved a few weeks ago from RAD 6.0) with several
Java (JAR), Web Module (WAR) and Enterprise Application (EAR) projects,
which in turn we are converting them to Maven enabled projects, through the
use of the Eclipse plugin for Maven.

The whole pom.xml creation process already has been done, all projects
compile as they should, and are finally grouped into a single EAR file which
actually works fine if it gets installed as a regular application on the
application server (IBM WAS 6.0).

The problem appears when I try to deploy directly from my workspace, not
from a pre-made EAR file, as this is over 90% use case, as we are actual
team of developers, not just mere installers.

Projects do compile and build according to pom.xml specification, including
all necessary dependencies into the packaged output; but I don't have those
dependencies available at runtime, as they are only referenced at compile
time through the use of an ENVIRONMENT variable introduced by the Eclipse
Maven plugin. So all dependencies get unresolved at runtime, this is the
real issue I'm facing.

I think what I need is a plugin to deploy my workspace to WAS as RAD does
per-se, but considering Maven specified dependencies.

Can anyone provide me with a solution to this missing dependencies issue?

Regards,

Gonzalo Vasquez

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message