maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Gaute Lote" <gautel...@gmail.com>
Subject Re: Deploy to repository | Windows network file url
Date Tue, 13 Feb 2007 20:31:20 GMT
I've had the same problem. If you check your local disc you'll probably have
a
catalog named host/path/to/my/Shared%20Drive/Maven/repository/com/ubs/eq/tas/na/tasna/1.0-SNAPSHOT/


You need to add more slashes so that maven understand that
the tagert directory is on another machine.
If I remeber correctly file://///host/path will do the trick...

Gaute

On 2/13/07, Brian-R.Jackson@ubs.com <Brian-R.Jackson@ubs.com> wrote:
>
> So I'm trying to setup a repository on a Windows shared drive.  I
> configured my POM as:
>
>     <distributionManagement>
>         <repository>
>             <id>tasna</id>
>             <url>file://host/path/to/my/Shared%20Drive/Maven/repository
> </url>
>         </repository>
>     </distributionManagement>
>
> I run "mvn deploy" and get the following output:
>
> [INFO] Scanning for projects...
> [INFO]
> ----------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Building Trade and Asset Services
> [INFO]    task-segment: [deploy]
> [INFO]
> ----------------------------------------------------------------------------
> [INFO] [site:attach-descriptor]
> [INFO] [install:install]
> [INFO] Installing C:\Projects\Commons\tasna\pom.xml to C:\Documents and
> Settings\jacksoba.UBSW\.m2\repository\com\ubs\eq\tas\na\tasna\1.0-SNAPSHOT\tasna-
> 1.0-SNAPSHOT.pom
>
> [INFO] [deploy:deploy]
> altDeploymentRepository = null
> [INFO] Retrieving previous build number from tasna
> Uploading: *
> file://host/path/to/my/Shared%20Drive/Maven/repository/com/ubs/eq/tas/na/tasna/1.0-SNAPSHOT/tasna-1.0-20070213.192326-10.pom
> *
>
> 4/6K
> 6/6K
> 6K uploaded
> [INFO] Retrieving previous metadata from tasna
> [INFO] Uploading repository metadata for: 'snapshot
> com.ubs.eq.tas.na:tasna:1.0-SNAPSHOT'
> [INFO] Retrieving previous metadata from tasna
> [INFO] Uploading repository metadata for: 'artifact
> com.ubs.eq.tas.na:tasna'
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] BUILD SUCCESSFUL
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Total time: 3 seconds
> [INFO] Finished at: Tue Feb 13 14:23:26 EST 2007
> [INFO] Final Memory: 5M/10M
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
>
> But when I check my repository, the POM hasn't been updated.  Any idea
> what is going on?  I know the URL is right because I can hit *
> file://host/path/to/my/Shared%20Drive/Maven/repository/com/ubs/eq/tas/na/tasna/1.0-SNAPSHOT/
> * in the Windows Explorer without issue.
>
> Thanks,
> Brian
>
>
> Visit our website at http://www.ubs.com
>
> This message contains confidential information and is intended only
> for the individual named.  If you are not the named addressee you
> should not disseminate, distribute or copy this e-mail.  Please
> notify the sender immediately by e-mail if you have received this
> e-mail by mistake and delete this e-mail from your system.
>
> E-mail transmission cannot be guaranteed to be secure or error-free
> as information could be intercepted, corrupted, lost, destroyed,
> arrive late or incomplete, or contain viruses.  The sender therefore
> does not accept liability for any errors or omissions in the contents
> of this message which arise as a result of e-mail transmission.  If
> verification is required please request a hard-copy version.  This
> message is provided for informational purposes and should not be
> construed as a solicitation or offer to buy or sell any securities or
> related financial instruments.
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message