maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Srilakshmanan, Lakshman" <Lakshman.Srilakshma...@tradingpost.com.au>
Subject RE: [M1] cobertura-1.8 java.lang.NoClassDefFoundError
Date Mon, 22 Jan 2007 05:55:59 GMT
Hi Jeff,

Thanks for the update, it works like a charm :)
Thanks again for the quick update.

Thanks
Lakshman


> -----Original Message-----
> From: Jeff Jensen [mailto:jeffjensen@upstairstechnology.com]
> Sent: Sunday, 21 January 2007 1:59 PM
> To: 'Maven Users List'
> Subject: RE: [M1] cobertura-1.8 java.lang.NoClassDefFoundError
> 
> For anyone with similar issue, I deployed a
> maven-cobertura-plugin-1.3-SNAPSHOT that fixes the problem in my
testing.
> Please provide feedback if you try the snapshot.
> 
>
http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=1639236&group_i
d=61
> 626&atid=497853
> 
> 
> -----Original Message-----
> From: Jeff Jensen [mailto:jeffjensen@upstairstechnology.com]
> Sent: Thursday, January 18, 2007 9:02 PM
> To: 'Maven Users List'
> Subject: RE: [M1] cobertura-1.8 java.lang.NoClassDefFoundError
> 
> I'm glad you were able to narrow it down.  I haven't had much time to
look
> at it further this week.  I will this weekend though.
> 
> Please create the small project that demonstrates the problem and
attach it
> to a bug report at SourceForge.
> 
> 
> -----Original Message-----
> From: Srilakshmanan, Lakshman
> [mailto:Lakshman.Srilakshmanan@tradingpost.com.au]
> Sent: Thursday, January 18, 2007 6:55 PM
> To: jeffjensen@upstairstechnology.com; aheritier@gmail.com
> Cc: Maven Users List
> Subject: RE: [M1] cobertura-1.8 java.lang.NoClassDefFoundError
> 
> Hi Jeff & Arnaud,
> 
> It appears my mail was truncated. Please find the full list below.
> Could you please confirm whether this is a bug and whether I should
file a
> bug report.
> 
> 
> 
> Sorry for my silence, but I have been trying to narrow down the
problem to
> provide a small project.
> 
> I have now narrowed down the problem and I will try and explain it
below. If
> you believe you prefer a small project, I will be more than happy to
provide
> one.
> 
> 1) Common-1.0.jar contains
> 	public abstract class AbstractAlarmAppender extends
> org.apache.log4j.AppenderSkeleton
> 
> 2) SMSService project contains
>       public class SmsAppender extends AbstractAlarmAppender
> 
> The above works fine. My code compiles, Unit Tests pass and the code
is
> successfully instrumented by cobertura. That means Common-1.0.jar is
> available in SMSService.
> 
> 
> In my SMSService/src/conf I have a log4j.xml which contains the
following
> 
> <appender name="alarms" class="au.com.sc.enterprisesms.SmsAppender">
>     <param name="Threshold" value="ERROR" />
>     <param name="authentication" value="Application"/>
>     <param name="appname" value="SmsApp"/>
> 
> </appender>
> 
> It is the SmsAppender in the log4j.xml that is causing the problem.
It's as
> if Common-1.0.jar is not available to log4j & cobertura.
> 
> Any thoughts or feedback is much appreciated, and again, if you need a
> sample project, I will be happy to provide one.
> 
> Thanks
> Lakshman
> 
> 
> > -----Original Message-----
> > From: Srilakshmanan, Lakshman
> > Sent: Wednesday, 17 January 2007 5:20 PM
> > To: jeffjensen@upstairstechnology.com; aheritier@gmail.com
> > Cc: Maven Users List
> > Subject: RE: [M1] cobertura-1.8 java.lang.NoClassDefFoundError
> >
> > Hi Jeff & Arnaud
> >
> > Sorry for my silence, but I have been trying to narrow down the
> problem
> > to provide a small project.
> >
> > I have now narrowed down the problem and I will try and explain it
> > below. If you believe you prefer a small project, I will be more
than
> > happy to provide one.
> >
> > 1) Common-1.0.jar contains
> > 	public abstract class AbstractAlarmAppender extends
> > org.apache.log4j.AppenderSkeleton
> >
> > 2) SMSService project contains
> >       public class SmsAppender extends AbstractAlarmAppender
> >
> > The above works fine. That means Common-1.0.jar is available in
> > SMSService.
> >
> >
> > In my SMSService/src/conf I have a log4j.xml which contains the
> > following
> >
> > <appender name="alarms" class="au.com.sc.enterprisesms.SmsAppender">
> >     <param name="Threshold" value="ERROR" />
> >     <param name="authentication" value="Application"/>
> >     <param name="appname" value="SmsApp"/>
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org
> 
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org
> 
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org


Mime
View raw message