maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From CodingPlayer <roman.ce...@researchstudio.at>
Subject RE: [m2] maven-changelog-plugin - no changes in list?
Date Wed, 18 Oct 2006 08:28:11 GMT

Thanks Ryan,

the snapshot plugin from apache works fine for me.

regards
R.C.



Ryan Slobojan wrote:
> 
> Hi,
> 
> Try using:
> 
> 	<groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
> 	<artifactId>maven-changelog-plugin</artifactId>
> 	<version>2.0-SNAPSHOT</version>
> 
> The plugin apparently switched locations from Codehaus to Apache, and
> the newest version is located there. Don't forget to add the Apache
> snapshot repository
> (http://people.apache.org/repo/m2-snapshot-repository) to your
> repository list since the plugin's not yet released.
> 
> Thanks,
> 
> Ryan Slobojan
> 
> -----Original Message-----
> From: CodingPlayer [mailto:roman.cerny@researchstudio.at] 
> Sent: Tuesday, October 17, 2006 8:39 AM
> To: users@maven.apache.org
> Subject: [m2] maven-changelog-plugin - no changes in list?
> 
> 
> Hi,
> 
> I'm currently trying to use the maven-changelog-plugin.
> 
> But there are no changes in the report, and no error in the build log.
> 
> 
> my configuration is:
> 
> pom.xml:
> 
>   </reporting>
>     </plugins>
>       <plugin>
>         <!-- Changelog Reports (from SCM) -->
>         <groupId>org.codehaus.mojo</groupId>
>         <artifactId>changelog-maven-plugin</artifactId>
>         <reportSets>
>           <reportSet>
>             <id>dual-report</id>
>             <configuration>
>               <type>range</type>
>               <range>30</range>
>             </configuration>
>             <reports>
>               <report>changelog</report>
>               <report>file-activity</report>
>               <report>dev-activity</report>
>             </reports>
>           </reportSet>
>         </reportSets>        
>       </plugin>
>     </plugins>
>   </reporting>
> 
>   <scm>
>     <connection>
>       scm:svn:https://host/svn/sat/pom/trunk/
>     </connection>
>     <developerConnection>
>       scm:svn:https://host/svn/sat/pom/trunk/
>     </developerConnection>
>     <url>
>       http://host/viewcvs.cgi/pom/trunk/
>     </url>
>   </scm>
> 
> 
> Any ideas, why the report is empty?
> 
> thx 4 help
> R.C.
> 
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/-m2--maven-changelog-plugin---no-changes-in-list--
> tf2460389.html#a6857883
> Sent from the Maven - Users mailing list archive at Nabble.com.
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/-m2--maven-changelog-plugin---no-changes-in-list--tf2460389.html#a6871691
Sent from the Maven - Users mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org


Mime
View raw message