maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Carlos Sanchez" <car...@apache.org>
Subject Re: Missing POM's in central-repository
Date Mon, 29 May 2006 17:52:11 GMT
http://maven.apache.org/guides/mini/guide-maven-evangelism.html

Somebody has to provide poms, and it won't be the maven team as we
don't know about that projects. We'll put the poms when somebody else
provides them.

On 5/29/06, Roland Asmann <Roland.Asmann@cfc.at> wrote:
> Hi,
>
> I've just switched my application from xfire 1.0 to 1.1 and now my builds throw out some
warnings
> for missing POM-files... The builds still complete normally, but I'm not sure if all
dependencies are
> correct now...
>
> The missing POM's are:
> - stax:stax-api:pom:1.0.1
> - woodstox:wstx-asl:pom:2.9.3
>
> I'm not sure on whom to ask for this, so if somebody responsible reads this, please fix
it! ;-)
>
> Thanks,
>
> Roland
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org
>
>


-- 
I could give you my word as a Spaniard.
No good. I've known too many Spaniards.
                             -- The Princess Bride

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org


Mime
View raw message