maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vincent Massol" <vmas...@pivolis.com>
Subject RE: [M2] clover:check bug?
Date Thu, 17 Nov 2005 18:55:35 GMT
Hi Duane,

This is a bug in Maven 2.0 that has been fixed in Maven 2.0.1. We need to
try modifying the Clover plugin so that it can still work on Maven 2.0. This
is not done yet.

If you want to have it work right now you'll need to build m2 from trunk and
build the clover plugin from trunk too.

Thanks
-Vincent

Note: The Clover plugin has not been released yet.

> -----Original Message-----
> From: Duane Homick [mailto:dhomick@SANDVINE.com]
> Sent: jeudi 17 novembre 2005 17:46
> To: Maven Users List
> Subject: RE: [M2] clover:check bug?
> 
> Typo in my error message (I modified the plugin to try to figure out what
> was going on):
> 
> [INFO] Checking for coverage of 0%
> Loaded results from 1 coverage recording.
> [INFO] [install:install]
> [INFO] Installing M:\dhomick_main\sw\projects\sample\target\clover\classes
> to M:\dhomick_m
> ain\sw\repository\local\com\sandvine\sample\sample\1.0.0-SNAPSHOT\sample-
> 1.0.0-SNAP
> SHOT.jar
> [INFO] -------------------------------------------------------------------
> ---------
> 
> 
> -----Original Message-----
> From: Duane Homick
> Sent: Thursday, November 17, 2005 11:39 AM
> To: users@maven.apache.org
> Subject: [M2] clover:check bug?
> 
> 
> If I run a clover check as part of my build, I get the following error
> when running mvn install:
> 
> [INFO] Checking for coverage of 0%
> Loaded results from 1 coverage recording.
> [INFO] [install:install]
> [INFO] Installing M:\dhomick_main\sw\projects\sample\target\classes to
> M:\dhomick_m
> ain\sw\repository\local\com\sandvine\sample\sample\1.0.0-SNAPSHOT\sample-
> 1.0.0-SNAP
> SHOT.jar
> [INFO] -------------------------------------------------------------------
> ---------
> 
> 
> It appears that as part of running the check, it is changing some property
> used by the install plugin to determine what needs to be copied to my
> local repository.
> 
> Has anyone else seen this and if so, how have you fixed it.
> 
> Thanks
> Duane Homick
> Sandvine Inc.
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org


Mime
View raw message