maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Curtis, Harrison" <Harrison.Cur...@afscn.com>
Subject [m1.1] jar/war deploy doesn't Deploy
Date Mon, 15 Aug 2005 21:23:12 GMT
In Maven 1.1 when a jar:deploy is performed the jar files in the local
repository should be copied to the specified remotes.  My
build.properties has the following entries to specify the remote:

maven.repo.list=R1
maven.repo.R1=file://c:\\temp\\Maven
maven.repo.R1.directory=repository

The following is an excerpt of the jar:deploy console log.  The plugin
must understand the maven.repo.list set of properties.

jar:jar:

jar:deploy:
    [echo] Deploying...
Will deploy to 1 repository(ies): R1
Deploying to repository: R1
Uploading to scnc_dbb_common/poms/DBUtil-1.2.pom:
.................... (3K)
Will deploy to 1 repository(ies): R1
Deploying to repository: R1
Uploading to scnc_dbb_common/jars/DBUtil-1.2.jar:
.................... (73K)
BUILD SUCCESSFUL
Total time   : 10 seconds
Finished at  : Monday, August 15, 2005 2:31:40 PM MDT

-----------------------------------------------------

After the BUILD SUCCESSFUL, I looked in the
c:/temp/Maven/repository/scnc_dbb_common/jars folder for the jar
archive, MD5, or Sha1 files,  After the deploy they were not updated.
It looks like the plugin is going through all the motions without
effecting the result.  This is also true with the war:deploy, so I
suspect there is another problem perhaps with the artifact plugin.

The deploy did work with the Maven 1.0.1 release.

Bud Curtis
JDIMS Project
L-3 Communications
(719) 637-5633

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org


Mime
View raw message