maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Scott Tavares <stava...@cox.net>
Subject copy-deps
Date Sat, 20 Sep 2003 09:42:08 GMT
Hi all,

I'm just starting to learn maven and I'm going through the users guide. 
I'm at a point where I have a maven.xml file that looks like this:

<project
    xmlns:deploy="deploy">
  
    <goal name="deploy-infactsweb">
        <deploy:copy-deps todir="/home/stavares/junk/maven/testing"/>
    </goal>  
    <dependencies>          
        <dependency>          
            <artifactId>avalon-framework</artifactId>
            <version>4.0</version>          
        </dependency>  
    </dependencies>
</project>

then when I run the command:

     maven  deploy-infactsweb

I get this result:

<dependencies><dependency><artifactId>avalon-framework</artifactId><version>4.0</version></dependency></dependencies>deploy-infactsweb:
    [copy] Copying 320 files to /home/stavares/junk/maven/testing
    [copy] Copied 94 empty directories to /home/stavares/junk/maven/testing
BUILD SUCCESSFUL
Total time: 6 seconds
Finished at: Sat Sep 20 05:30:54 EDT 2003

why is it copying the entire repo. and just the  
avalon-framework-4.0.jar file?

Any help will be appreciated.

-Scott-





---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org


Mime
View raw message