maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Henri Yandell <bay...@generationjava.com>
Subject RE: Changelog problems
Date Mon, 04 Aug 2003 16:58:29 GMT

Ack. It no longer supports this connection method? Any reason why?

Hen

On Tue, 5 Aug 2003 dion@multitask.com.au wrote:

> >
> <connection>scm:cvshen@umbongo.flamefew.net:/var/cvs:genjava-core</connection>
> This is bad.
>
> See http://maven.apache.org/reference/project-descriptor.html#repository
> for more info.
> --
> dIon Gillard, Multitask Consulting
> Blog:      http://blogs.codehaus.org/people/dion/
>
>
> Henri Yandell <bayard@generationjava.com> wrote on 05/08/2003 02:17:19 AM:
>
> >
> > Have put that in my project.properties [now looks like:
> >
> > maven.checkstyle.header.file=/dev/null
> > maven.repo.remote=http://www.generationjava.com/jars2/,http://www.
> > ibiblio.org/maven/
> > maven.changelog.factory=org.apache.maven.cvslib.CvsChangeLogFactory
> >
> > maven.ui.banner.background=#000
> > maven.ui.section.background=#000
> > maven.ui.subsection.background=#000
> >
> > but to no avail. I'm getting the same errors.
> >
> > My SCM is:
> >
> >   <repository>
> >     <connection>scm:cvshen@umbongo.flamefew.net:/var/cvs:genjava-
> > core</connection>
> >     <url>http://www.generationjava.com/view-cvs/viewcvs.cgi/genjava-
> > core/</url>
> >   </repository>
> >
> > though the url is not currently enabled.
> >
> > Hen
> >
> > On Mon, 4 Aug 2003, Chenoweth, Bruce (STP) wrote:
> >
> > > You need to set the changelog factory in your *.properties
> > (project.properties, ~/build.properties, or
> $MAVEN_HOME/bin/build.properties):
> > >
> > > maven.changelog.factory = org.apache.maven.cvslib.CvsChangeLogFactory
> > >
> > > -----Original Message-----
> > > From: Henri Yandell [mailto:bayard@generationjava.com]
> > > Sent: Monday, August 04, 2003 11:03 AM
> > > To: users@maven.apache.org
> > > Subject: Changelog problems
> > >
> > >
> > >
> > > For b8, b9 andb10 I've had the same problem. Running maven site fails
> with
> > > the following:
> > >
> > > maven-changelog-plugin:report:
> > >     [echo] Generating the changelog report
> > >
> > > BUILD FAILED
> > > File......
> > > file:/home/hen/.maven/plugins/maven-changelog-plugin-1.3-SNAPSHOT/
> > > Element... changelog:changelog
> > > Line...... 61
> > > Column.... 15
> > > java.lang.reflect.InvocationTargetException
> > > Total time:  40 seconds
> > >
> > >
> > > The FAQ mentions the changelog being an issue, but my maven.log has no
> > > mention of SCM etc. The last output it has is the registering of the
> > > plugins.
> > >
> > > Just running:
> > >
> > > maven changelog:changelog
> > >
> > > tells me that that does not exist in my project.
> > >
> > > Anything blatant I'm doing wrong?
> > >
> > > Hen
> > >
> > >
> > > ---------------------------------------------------------------------
> > > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
> > > For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org
> > >
> > >
> > > ---------------------------------------------------------------------
> > > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
> > > For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org
> > >
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
> > For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org
> >
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org


Mime
View raw message