maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Siegfried Göschl" <siegfried.goes...@it20one.at>
Subject Re: Canoo WebTest Plugin 0.7 problems
Date Sun, 10 Aug 2003 13:52:27 GMT
Thanks Anthony,

We pinpointed the problem to an "empty" command line argument as 
target for the ANT invocation. I still have to upload the patch since 
the first one in SF is broken ...

Cheers,

Siegfrief Goeschl

On 6 Aug 2003 at 9:04, Anthony Vito wrote:

> Not sure if you figured this out yet. I don't see any build past .8 so
> I don't believe you can get it fixed from a download. The problem is
> that the plugin depends on a webtest-277.jar, because that's the
> latest one on ibiblio. Take the webtest.jar from the Canoo Webtest
> install, rename it to webtest-362.jar (cause that's the build number,
> seems appropriate.) place it in your local repository. Change the
> plugin's project.xml to depend on it, reinstall the plugin. ( or just
> delete the caches and the .processed file )
> 
> Let me know if it works for you.
> 
> -Anthony Vito
> 
> On Mon, 2003-07-21 at 16:23, Leandro Rodrigo Saad Cruz wrote:
> > Hi Siegfried.
> > 
> > <env>
> >   Debian/Linux
> >   Apache Ant version 1.5.3
> >   java version "1.4.1_02"
> >   maven 1.0-beta-10
> > </env>
> > 
> > 
> > I'm trying to use the canoo plugin but keep getting this error :
> > 
> > <stdout>
> > webtest:info:
> >     [echo] 
> >       maven.webtest.file                = *.xml            
> >       maven.webtest.target              =             
> >       maven.webtest.src                 = src/webtest               
> >         maven.webtest.config.host         = localhost
> >       maven.webtest.config.port         = 8080
> >       maven.webtest.config.protocol     = http     
> >       maven.webtest.config.basepath     = /multirc
> >       maven.webtest.config.summary      = true
> >       maven.webtest.config.verbose      = true
> >       maven.webtest.config.saveresponse = true
> >       maven.webtest.config.resultpath   =
> > /home/leandro/workspace/multirc/target/webtest      
> >       maven.webtest.config.resultfile   = 
> >       maven.webtest.jar.fileset.dir     = 
> >       maven.webtest.jar.fileset.include = 
> >       maven.webtest.jar.fileset.exclude =    
> >     
> > 
> > webtest:test:
> >     [echo] Starting Canoo Webtest ...
> >     [echo] Processing simpletest.xml
> >     [java] Buildfile:
> > /home/leandro/workspace/multirc/src/webtest/simpletest.xml
> >     [java] No public execute() in class
> > com.canoo.webtest.steps.verify.VerifyLinks
> >     [java] 
> >     [java] BUILD FAILED
> >     [java] No public execute() in class
> > com.canoo.webtest.steps.verify.VerifyLinks
> >     [java] 
> >     [java] Total time: 2 seconds
> >     [java] [ERROR] Java Result: 1
> >     [echo] Finished running Canoo Webtest Plugin
> > 
> > webtest:generate-test-report:
> > 
> > webtest:generate-summary-report:
> >     [echo] Summary
> > BUILD SUCCESSFUL
> > Total time:  10 seconds
> > 
> > </stdout>
> > 
> > The simpltest.xml file works when I use ant -f simpletest.xml and
> > all required jars are on my $CLASSPATH
> > 
> > Do you have any clue why ?
> > 
> > -- 
> > Leandro Rodrigo Saad Cruz
> > IT - Inter Business Tecnologia e Servicos (IB)
> > http://www.ibnetwork.com.br
> > http://db.apache.org/ojb
> > http://xingu.sourceforge.net
> > 
> > 
> > --------------------------------------------------------------------
> > - To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org For
> > additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org
> > 
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org For
> additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org


Mime
View raw message