maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Howard M. Lewis Ship" <hls...@comcast.net>
Subject RE: Building beta-10
Date Tue, 05 Aug 2003 18:31:20 GMT
I found the wierdness ... despite an -Xmx384MB I hit an OutOfMemory error in the middle of
the build
(which continued on, regardless, with only a partial set of plugins).

I'm trying again with -Xmx512MB

--
Howard M. Lewis Ship
Creator, Tapestry: Java Web Components
http://jakarta.apache.org/tapestry



> -----Original Message-----
> From: dion@multitask.com.au [mailto:dion@multitask.com.au] 
> Sent: Tuesday, August 05, 2003 12:56 PM
> To: Maven Users List
> Subject: RE: Building beta-10
> 
> 
> "Howard M. Lewis Ship" <hlship@comcast.net> wrote on 
> 06/08/2003 02:40:12 
> AM:
> 
> > Hm.  Now it works for me as well?
> > 
> > This is very strange, because I distinctly remember doing 
> this exact 
> > steps; deleting .maven, rebuilding, running maven.  Yesterday it 
> > failed, today it works.
> > 
> > Before I hang my head in utter shame ... have any of the -snapshot
> > jars changed since yesterday?
> Nope, not that I know of.
> 
> > Anyway, I'm back to trying to build my clover patch.  I'll keep you 
> posted.
> Ok. Let me know if you need help. I'll be onto the javassist Tapestry 
> problem hopefully tomorrow.
> --
> dIon Gillard, Multitask Consulting
> Blog:      http://blogs.codehaus.org/people/dion/
> 
> 


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org


Mime
View raw message