maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Christopher Tubbs (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (MSITE-848) Maven properties with dots do not get injected into site templates
Date Fri, 02 Aug 2019 19:26:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/MSITE-848?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16899156#comment-16899156
] 

Christopher Tubbs commented on MSITE-848:
-----------------------------------------

[~rfscholte] Thanks for the response. That's useful information. When I searched, the following
page showed up first in search results: https://maven.apache.org/plugins/maven-site-plugin/examples/sitedescriptor.html#Custom_Properties


If this bug could be re-opened and resolved as a documentation bug, I think it'd be great
to mention that restriction on the sitedescriptor.html page (could link to the creating-content.html
page).

> Maven properties with dots do not get injected into site templates
> ------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MSITE-848
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/MSITE-848
>             Project: Maven Site Plugin
>          Issue Type: Bug
>          Components: property interpolation
>    Affects Versions: 3.8.2
>            Reporter: Christopher Tubbs
>            Assignee: Robert Scholte
>            Priority: Major
>
> I tried injecting a property from {{pom.xml}} into {{src/site/markdown/index.md.vm}}.
> It did not work when the property was {{accumulo.version}}, but did work when I switched
the property name to {{accumuloVersion}}.
> With the dot present in the property name, nothing was interpolated, and instead, I got
the literal {{${accumulo.version\}}} in my html output.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.14#76016)

Mime
View raw message