maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jan Gerken (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (MPIR-376) LightweightHttpsWagon is always used
Date Thu, 20 Sep 2018 19:31:01 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/MPIR-376?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Jan Gerken updated MPIR-376:
----------------------------
    Attachment: pom.xml

> LightweightHttpsWagon is always used
> ------------------------------------
>
>                 Key: MPIR-376
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/MPIR-376
>             Project: Maven Project Info Reports Plugin
>          Issue Type: Bug
>          Components: dependencies, dependency-management, plugin-management
>    Affects Versions: 3.0.0
>         Environment: Apache Maven 3.5.4 (1edded0938998edf8bf061f1ceb3cfdeccf443fe; 2018-06-17T20:33:14+02:00)
> Maven home: /opt/apache-maven
> Java version: 1.8.0_152, vendor: Oracle Corporation, runtime: /Library/Java/JavaVirtualMachines/jdk1.8.0_152.jdk/Contents/Home/jre
> Default locale: de_DE, platform encoding: UTF-8
> OS name: "mac os x", version: "10.13.6", arch: "x86_64", family: "mac"
>            Reporter: Jan Gerken
>            Priority: Major
>         Attachments: pom.xml
>
>
> For all dependencies, one of the plugins needs to download always the {{LightweightHttpsWagon}}
is used. Independent of the wagon provider configuration in the {{settings.xml}} or via {{-Dmaven.wagon.provider.https}}
and {{-Dmaven.wagon.provider.http}}.
> Starting with Maven 3.0.4 the {{httpclient}} is the default wagon provider used for http
and https connections. Therefore, I added add {{httpConfiguration}} for all servers I access
in my {{settings.xml}} to reduce the timeout. This works well with all other plugins but for
this plugin in version 3.0.0 it generates the following warning for each download:
> {code:java}
> [WARNING] Could not apply configuration for central to wagon org.apache.maven.wagon.providers.http.LightweightHttpsWagon:Cannot
find 'httpConfiguration' in class org.apache.maven.wagon.providers.http.LightweightHttpsWagon{code}
> I tried to explicitly define the wagon provider to be {{httpclient}} for each server
in my {{settings.xml}} and I tried to force the client via the command line arguments. None
of this changes was successful.
> Please make this plugin use the configured wagon provider for each server and use the
same default provider as the Maven version.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Mime
View raw message