maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Michael Osipov (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (MNG-6015) Settings.xml server configuration not inyected to wagon extension
Date Sat, 23 Jun 2018 22:46:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/MNG-6015?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16521293#comment-16521293
] 

Michael Osipov commented on MNG-6015:
-------------------------------------

Is this one still valid? Can you provide a complete sample project?

> Settings.xml server configuration not inyected to wagon extension
> -----------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MNG-6015
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/MNG-6015
>             Project: Maven
>          Issue Type: Bug
>          Components: core
>    Affects Versions: 3.3.3
>            Reporter: Rubén Suárez Alvarez
>            Priority: Major
>             Fix For: waiting-for-feedback
>
>
> I'm trying to pass configuration settings from _settings.xml_ to wagon extensions for
_wagon-maven-plugin_.
> _Configuration_ properties from _server_ tag seems not to be passed anymore (I think
those where passed on maven 2.x).
> I tried with _wagon-ssh_ and _wagon-ssh-external_ extensions.
> With _wagon-ssh_:
> {code:xml|title=settings.xml|borderStyle=solid}
>         <server>
>             <id>ssh-server</id>
>             <username>sshuser</username>
>             <password>sshpassword</password>
>             <configuration>
>                 <knownHostsProvider
>                     implementation="org.apache.maven.wagon.providers.ssh.knownhost.NullKnownHostProvider">
>                     <hostKeyChecking>no</hostKeyChecking>
>                 </knownHostsProvider>
>             </configuration>
>         </server>
> {code}
> {code:xml|title=pom.xml|borderStyle=solid}
>     <build>
>         <extensions>
>             <extension>
>                 <groupId>org.apache.maven.wagon</groupId>
>                 <artifactId>wagon-ssh</artifactId>
>                 <version>2.10</version>
>             </extension>
>         </extensions>
> ...
>                 <plugins>
>                     <plugin>
>                         <groupId>org.codehaus.mojo</groupId>
>                         <artifactId>wagon-maven-plugin</artifactId>
>                         <version>1.0</version>
>                         <executions>
>                             <execution>
>                                 <id>upload-javadoc</id>
>                                 <phase>install</phase>
>                                 <goals>
>                                     <goal>upload</goal>
>                                 </goals>
>                                 <configuration>
>                                     <fromDir>${basedir}/target</fromDir>
>                                     <includes>
>                                         ${project.artifactId}*
>                                     </includes>
>                                     <excludes>pom.xml</excludes>
>                                     <url>scp://192.168.3.174</url>
>                                     <toDir>/opt/doc</toDir>
>                                     <serverId>ssh-server</serverId>
>                                 </configuration>
>                             </execution>
>                         </executions>
>                     </plugin>
>                 </plugins>
>     </build>
> {code}
> *knownHostsProvider* is not passed to _wagon-ssh_.  It's always *null*.
> With _wagon-ssh-external_:
> {code:xml|title=settings.xml|borderStyle=solid}
>         <server>
>             <id>ssh-server</id>
>             <username>sshuser</username>
>             <password>sshpassword</password>
>             <configuration>
>                 <sshArgs>-o 'StrictHostKeyChecking=no' -o 'UserKnownHostsFile=/dev/null'
</sshArgs>
>             </configuration>
>         </server>
> {code}
> {code:xml|title=pom.xml|borderStyle=solid}
>     <build>
>         <extensions>
>             <extension>
>                 <groupId>org.apache.maven.wagon</groupId>
>                 <artifactId>wagon-ssh-external</artifactId>
>                 <version>2.10</version>
>             </extension>
>         </extensions>
> ...
>                 <plugins>
>                     <plugin>
>                         <groupId>org.codehaus.mojo</groupId>
>                         <artifactId>wagon-maven-plugin</artifactId>
>                         <version>1.0</version>
>                         <executions>
>                             <execution>
>                                 <id>upload-javadoc</id>
>                                 <phase>install</phase>
>                                 <goals>
>                                     <goal>upload</goal>
>                                 </goals>
>                                 <configuration>
>                                     <fromDir>${basedir}/target</fromDir>
>                                     <includes>
>                                         ${project.artifactId}*
>                                     </includes>
>                                     <excludes>pom.xml</excludes>
>                                     <url>scpexe://192.168.3.174</url>
>                                     <toDir>/opt/doc</toDir>
>                                     <serverId>ssh-server</serverId>
>                                 </configuration>
>                             </execution>
>                         </executions>
>                     </plugin>
>                 </plugins>
>     </build>
> {code}
> *sshArgs* is not passed to _wagon-ssh-external_.  It's always *null*.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Mime
View raw message