maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alon Bar-Lev (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (MJAVADOC-400) aggregate-jar does nothing if called as part of a reactor build
Date Sat, 28 Oct 2017 10:16:02 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/MJAVADOC-400?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16223392#comment-16223392
] 

Alon Bar-Lev commented on MJAVADOC-400:
---------------------------------------

Hi,

What is the status of this?

I also bump into the problem when trying to create aggregation of javadoc in a submodule and
use mvn install target.

+ root
   + submodule1
      (aggregate at phase install)
      + jar11
      + jar12
   + submodule2
      (aggregate at phase install)
      + jar21
      + jar22

mvn clean install on the root aggregates the root and ignore phase execution on submodules.

Change directory into submoduleX and running mvn install triggers the aggregation, unexpected
behaviour.

Please fix.

Thanks!


> aggregate-jar does nothing if called as part of a reactor build
> ---------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MJAVADOC-400
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/MJAVADOC-400
>             Project: Maven Javadoc Plugin
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.9.1
>         Environment: Reproduced with Oracle Java 1.7.0_45, Maven 3.0.5. Also reproduced
with Maven 3.2.2.
>            Reporter: Philip Aston
>         Attachments: MJAVADOC-400-maven-javadoc-plugin.patch
>
>
> The attached {{reproduction.tgz}} contains a multi-module project _com.repo:parent_,
and two child modules, _com.repo:module_a_ and _com.repo:module_b_. _com.repo:module-a_ is
a jar module that contains a Java class. _com.repo:module-b_ depends on _com.repo:module-a_
and has uses {{javadoc:aggregate-jar}} to create a javadoc attachment.
> If I change into the {{module_b}} directory and run {{mvn clean install}}, a {{com.repo:module-b:javadoc}}
attachment is not created.
> However, if I run {{mvn clean install}} from the top level, a {{com.repo:module-b:javadoc}}
attachment is *not* created. I believe this to be a bug.
> Running with -X shows that the aggregate-jar mojo is configured, but never executed.
> If I change to {{module-b}} and run with -X, I see an MultipleArtifactsNotFoundException,
but it otherwise behaves as I would expect. This looks similar to the symptoms of MVN-4618.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.4.14#64029)

Mime
View raw message