maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Anders Hammar (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (MNG-6205) Non-ascii chars in name element are displayed as question marks in Win CLI output (regression)
Date Thu, 20 Apr 2017 12:08:04 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/MNG-6205?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15976560#comment-15976560
] 

Anders Hammar commented on MNG-6205:
------------------------------------

IBM JDK is not uncommon in larger companies.
IBM JDK 1.8 is available here: https://www.ibm.com/developerworks/java/jdk/
I tested and the char problem exists with that JDK as well. (Tested on attached pom.xml.)

> Non-ascii chars in name element are displayed as question marks in Win CLI output (regression)
> ----------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MNG-6205
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/MNG-6205
>             Project: Maven
>          Issue Type: Bug
>          Components: Logging
>    Affects Versions: 3.5.0
>         Environment: Windows 7, IBM JDK 7.1, Maven 3.5.0 (ff8f5e7444045639af65f6095c62210b5713f426)
>            Reporter: Anders Hammar
>             Fix For: 3.5.1-candidate
>
>         Attachments: jansi-1.16-SNAPSHOT.jar, pom.xml
>
>
> If non-ascii characters (such as Swedish chars å, ä, ö) are used in the pom name element,
they are displayed as question mark ('?') in the CLI output when building on Windows. This
can been seen e.g. in the Reactor Summary in the end.
> See attached pom for an example.
> This was not an issue in Maven 3.3.9.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.15#6346)

Mime
View raw message