maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Michael Osipov (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Assigned] (MASSEMBLY-643) descriptorSourceDirectory: parameter isn't used
Date Sun, 05 Feb 2017 21:33:42 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/MASSEMBLY-643?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Michael Osipov reassigned MASSEMBLY-643:
----------------------------------------

    Assignee: Michael Osipov

> descriptorSourceDirectory: parameter isn't used
> -----------------------------------------------
>
>                 Key: MASSEMBLY-643
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/MASSEMBLY-643
>             Project: Maven Assembly Plugin
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.4
>            Reporter: Arnaud HERITIER
>            Assignee: Michael Osipov
>             Fix For: 3.0.1
>
>
> I configure the plugin with something like this :
> {code}
>       <plugin>
>         <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
>         <artifactId>maven-assembly-plugin</artifactId>
>         <configuration>
>           <descriptors>
>             <descriptor>plf-standalone-enterprise-tomcat-distribution-content.xml</descriptor>
>           </descriptors>
> <descriptorSourceDirectory>src/main/assemblies</descriptorSourceDirectory>
>         </configuration>
>       </plugin>
> {code}
> But it doesn't find the descriptor (using its filename or its ID)
> {code}
> [DEBUG] Configuring mojo 'org.apache.maven.plugins:maven-assembly-plugin:2.4:single'
with basic configurator -->
> ....
> [DEBUG]   (s) descriptorSourceDirectory = /Users/arnaud/Code/eXo/platform-distributions/plf-enterprise-tomcat-standalone/src/main/assemblies
> [DEBUG]   (s) descriptors = [plf-standalone-enterprise-tomcat-distribution-content.xml]
> ....
> [ERROR] Failed to execute goal org.apache.maven.plugins:maven-assembly-plugin:2.4:single
(plf-standalone-tomcat-distribution-content) on project plf-enterprise-tomcat-standalone:
Error reading assemblies: Error locating assembly descriptor: plf-standalone-enterprise-tomcat-distribution-content.xml
> [ERROR] 
> [ERROR] [1] [INFO] Searching for file location: /Users/arnaud/Code/eXo/platform-distributions/plf-enterprise-tomcat-standalone/plf-standalone-enterprise-tomcat-distribution-content.xml
> [ERROR] 
> [ERROR] [2] [INFO] File: /Users/arnaud/Code/eXo/platform-distributions/plf-enterprise-tomcat-standalone/plf-standalone-enterprise-tomcat-distribution-content.xml
does not exist.
> [ERROR] 
> [ERROR] [3] [INFO] File: /Users/arnaud/Code/eXo/platform-distributions/plf-enterprise-tomcat-standalone/plf-standalone-enterprise-tomcat-distribution-content.xml
does not exist.
> {code}
> I simplified the config (I'll need to create an it) in my case i was using a 2nd assembly
coming from the classpath



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.15#6346)

Mime
View raw message