maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hemanth (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (SUREFIRE-1245) Unable to run TestNG tests using maven surefire plugin.
Date Tue, 10 May 2016 19:52:13 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/SUREFIRE-1245?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15278754#comment-15278754
] 

Hemanth commented on SUREFIRE-1245:
-----------------------------------

[~tibor17] I just checked (ran the code) from IDE again. I am receiving unreachable browser
exception again. I don't know how the tests executed the last time when I checked. Apologies
for this as well. Just reported whatever I faced. 

Can you provide me your email id so that I can add you to my private bit bucket account? you
can clone the project and replicate it.

> Unable to run TestNG tests using maven surefire plugin.
> -------------------------------------------------------
>
>                 Key: SUREFIRE-1245
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/SUREFIRE-1245
>             Project: Maven Surefire
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: Hemanth
>            Priority: Blocker
>         Attachments: pom.xml, testng.xml
>
>
> I am having testng.xml with around 8 classes. The suite will be running fine but suddenly
stops working and gives me unreachable browser exception. The same tests finishes off its
execution using failsafe plugin like a charm, but my reporting tool is kind of dependent on
the surefire plugin. Running it by testng.xml(Right clicking and clicking on run as testng
suite is working fine as well). If there is any mistake that I have done in the pom.xml please
help me out as well. Please look into this issue.
> Here is a testng.xml
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <!DOCTYPE suite SYSTEM "http://testng.org/testng-1.0.dtd">
> <suite name="EtnaTestSuite">
>  <listeners>
>         <listener class-name="org.etna.maincontroller.MainController"/>
>         <listener class-name="org.etna.utils.ReportGenerator"/>
>     </listeners>
>   <test name="EtnaTestAutomation">
>     <classes>
>     <class name="org.etna.modules.ShopByModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.APAModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.ProductListModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.LoginModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.MyCartModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.CategoryModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.ProductDetailsModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.SearchModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.HomePageModuleTest"/>
>    </classes> 
>   </test> <!-- Test -->
> </suite> <!-- Suite -->
>  <!--  -->
> Here is my pom.xml
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0"
>          xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
>          xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd">
>     <modelVersion>4.0.0</modelVersion>
>     
>     <groupId>ETNA</groupId>
>     <artifactId>inhouse.NewStandardEcommerceTemplate</artifactId>
>     <version>1.0-SNAPSHOT</version>
>     <properties>
>     	<compiler.version>1.8</compiler.version>
>         <allure.version>1.5.0.RC2</allure.version>
>         <aspectj.version>1.8.5</aspectj.version>
>         <version.selenium>2.53.0</version.selenium>
>          <version.slf4j>1.7.7</version.slf4j>
>     </properties>
>     <name>ETNA</name>
>     <description>New standard ecommerce template</description>
>     <dependencies>
> 	 <dependency>
>     <groupId>com.fasterxml.jackson.core</groupId>
>     <artifactId>jackson-databind</artifactId>
>     <version>2.7.0</version>
>   </dependency>
>     
>     <dependency>
> 	<groupId>com.pojosontheweb</groupId>
> 	<artifactId>monte-repack</artifactId>
> 	<version>1.0</version>
> 	</dependency>
>     <dependency>
>   <groupId>org.testng</groupId>
>   <artifactId>testng</artifactId>
>   <version>6.9.10</version>
>   <scope>test</scope>
> </dependency>
>     
>     
>     <dependency>
> 	<groupId>com.jayway.restassured</groupId>
> 	<artifactId>rest-assured</artifactId>
> 	<version>2.9.0</version>
> 	</dependency>
>     <dependency>
>         <groupId>org.seleniumhq.selenium</groupId>
>         <artifactId>selenium-firefox-driver</artifactId>
>         <version>${version.selenium}</version>
>     </dependency>
>     
>  <!-- custom excelread library using apachePOI -->   
>     <dependency>
> 	<groupId>org.apache.poi</groupId>
> 	<artifactId>poi</artifactId>
> 	<version>3.13</version>
> </dependency>
>     
>     <dependency>
>     <groupId>org.apache.poi</groupId>
>     <artifactId>poi-ooxml</artifactId>
>     <version>3.13</version>
> </dependency>
> <dependency>
> 	<groupId>org.apache.poi</groupId>
> 	<artifactId>poi-ooxml-schemas</artifactId>
> 	<version>3.13</version>
> </dependency>
> <!-- zipturnaround -->
> 	<dependency>
> 	<groupId>org.zeroturnaround</groupId>
> 	<artifactId>zt-zip</artifactId>
> 	<version>1.7</version>
> 	</dependency>
>  <!-- java mail -->
>     <dependency>
> 	<groupId>javax.mail</groupId>
> 	<artifactId>mail</artifactId>
> 	<version>1.4.7</version>
> </dependency>
>             
>         <!-- Selenium and Drivers -->
>         <dependency>
>             <groupId>org.seleniumhq.selenium</groupId>
>             <artifactId>selenium-java</artifactId>
>             <version>${version.selenium}</version>
>             <scope>test</scope>
>         </dependency>
>         
>         <dependency>
> 	<groupId>org.seleniumhq.selenium</groupId>
> 	<artifactId>selenium-server</artifactId>
> 	<version>${version.selenium}</version>
> </dependency>
>         
>         
>         <dependency>
>             <groupId>ru.yandex.qatools.allure</groupId>
>             <artifactId>allure-testng-adaptor</artifactId>
>             <version>${allure.version}</version>
>             <exclusions>
>                 <exclusion>
>                     <groupId>junit</groupId>
>                     <artifactId>junit</artifactId>
>                 </exclusion>
>             </exclusions>
>         </dependency>
>  
>         <dependency>
>             <groupId>org.hamcrest</groupId>
>             <artifactId>hamcrest-all</artifactId>
>             <version>1.3</version>
>         </dependency>
>         
>          <dependency>
> 	<groupId>com.google.code.gson</groupId>
> 	<artifactId>gson</artifactId>
> 	<version>2.3.1</version>
> 	</dependency>
> 	
> 	 <dependency>
>             <groupId>org.slf4j</groupId>
>             <artifactId>slf4j-api</artifactId>
>             <version>${version.slf4j}</version>
>             <scope>test</scope>
>         </dependency>
>         
>         <dependency>
>             <groupId>org.slf4j</groupId>
>             <artifactId>slf4j-log4j12</artifactId>
>             <version>${version.slf4j}</version>
>             <scope>test</scope>
>         </dependency>
>         
>         <dependency>
>             <groupId>org.slf4j</groupId>
>             <artifactId>jul-to-slf4j</artifactId>
>             <version>${version.slf4j}</version>
>             <scope>test</scope>
>         </dependency>
>         
>         <dependency>
>             <groupId>org.slf4j</groupId>
>             <artifactId>jcl-over-slf4j</artifactId>
>             <version>${version.slf4j}</version>
>             <scope>test</scope>
>         </dependency>
>         
>     </dependencies>
>     <build>
>         <plugins>
>         	
>         	<plugin>
>                 <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
>                 <artifactId>maven-compiler-plugin</artifactId>
>                 <version>3.1</version>
>                 <configuration>
>                     <source>${compiler.version}</source>
>                     <target>${compiler.version}</target>
>                 </configuration>
>             </plugin>
>             	
>             <plugin>
>                 <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
>                 <artifactId>maven-surefire-plugin</artifactId>
>                 <version>2.19.1</version>
>                 <configuration>
>                   <suiteXmlFiles>
>            		 <suiteXmlFile>testng.xml</suiteXmlFile>
>          		 </suiteXmlFiles>
>                     <argLine>
>                         -javaagent:${settings.localRepository}/org/aspectj/aspectjweaver/${aspectj.version}/aspectjweaver-${aspectj.version}.jar
>                     </argLine>
>                 </configuration>
>                 <dependencies>
>                     <dependency>
>                         <groupId>org.aspectj</groupId>
>                         <artifactId>aspectjweaver</artifactId>
>                         <version>${aspectj.version}</version>
>                     </dependency>
>                 </dependencies>
>             </plugin>
>             <!--Needed only to show reports locally. Run jetty:run and
>             open localhost:8080 to show the report-->
>             <plugin>
>                 <groupId>org.eclipse.jetty</groupId>
>                 <artifactId>jetty-maven-plugin</artifactId>
>                 <version>9.2.10.v20150310</version>
>                 <configuration>
>                     <webAppSourceDirectory>${project.build.directory}/site/allure-maven-plugin</webAppSourceDirectory>
>                     <stopKey>stop</stopKey>
>                     <stopPort>1234</stopPort>
>                 </configuration>
>             </plugin>
>         </plugins>
>     </build>
>     <reporting>
>         <excludeDefaults>true</excludeDefaults>
>         <plugins>
>             <plugin>
>                 <groupId>ru.yandex.qatools.allure</groupId>
>                 <artifactId>allure-maven-plugin</artifactId>
>                 <version>2.5</version>
>                   <configuration>
>                     <reportVersion>${allure.version}</reportVersion>
>                 </configuration>
>             </plugin>
>         </plugins>
>     </reporting>
> </project>



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message