maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hemanth (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (SUREFIRE-1245) Unable to run testNG tests using maven surefire plugin
Date Tue, 10 May 2016 14:44:13 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/SUREFIRE-1245?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15278201#comment-15278201
] 

Hemanth edited comment on SUREFIRE-1245 at 5/10/16 2:43 PM:
------------------------------------------------------------

I apologise for not attaching before. Here you go. PFA for the attached pom.xml and testng.xml



was (Author: hemanth.bs):
PFA for the attached pom.xml and testng.xml

> Unable to run testNG tests using maven surefire plugin
> ------------------------------------------------------
>
>                 Key: SUREFIRE-1245
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/SUREFIRE-1245
>             Project: Maven Surefire
>          Issue Type: Bug
>            Reporter: Hemanth
>            Priority: Blocker
>         Attachments: pom.xml, testng.xml
>
>
> I am having testng.xml with around 8 classes. The suite will be running fine but suddenly
stops working and gives me unreachable browser exception. The same tests finishes off its
execution using failsafe plugin like a charm, but my reporting tool is kind of dependent on
the surefire plugin. Running it by testng.xml(Right clicking and clicking on run as testng
suite is working fine as well). If there is any mistake that I have done in the pom.xml please
help me out as well. Please look into this issue.
> Here is a testng.xml
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <!DOCTYPE suite SYSTEM "http://testng.org/testng-1.0.dtd">
> <suite name="EtnaTestSuite">
>  <listeners>
>         <listener class-name="org.etna.maincontroller.MainController"/>
>         <listener class-name="org.etna.utils.ReportGenerator"/>
>     </listeners>
>   <test name="EtnaTestAutomation">
>     <classes>
>     <class name="org.etna.modules.ShopByModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.APAModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.ProductListModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.LoginModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.MyCartModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.CategoryModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.ProductDetailsModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.SearchModuleTest"/>
>     <class name="org.etna.modules.HomePageModuleTest"/>
>    </classes> 
>   </test> <!-- Test -->
> </suite> <!-- Suite -->
>  <!--  -->
> Here is my pom.xml
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0"
>          xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
>          xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd">
>     <modelVersion>4.0.0</modelVersion>
>     
>     <groupId>ETNA</groupId>
>     <artifactId>inhouse.NewStandardEcommerceTemplate</artifactId>
>     <version>1.0-SNAPSHOT</version>
>     <properties>
>     	<compiler.version>1.8</compiler.version>
>         <allure.version>1.5.0.RC2</allure.version>
>         <aspectj.version>1.8.5</aspectj.version>
>         <version.selenium>2.53.0</version.selenium>
>          <version.slf4j>1.7.7</version.slf4j>
>     </properties>
>     <name>ETNA</name>
>     <description>New standard ecommerce template</description>
>     <dependencies>
> 	 <dependency>
>     <groupId>com.fasterxml.jackson.core</groupId>
>     <artifactId>jackson-databind</artifactId>
>     <version>2.7.0</version>
>   </dependency>
>     
>     <dependency>
> 	<groupId>com.pojosontheweb</groupId>
> 	<artifactId>monte-repack</artifactId>
> 	<version>1.0</version>
> 	</dependency>
>     <dependency>
>   <groupId>org.testng</groupId>
>   <artifactId>testng</artifactId>
>   <version>6.9.10</version>
>   <scope>test</scope>
> </dependency>
>     
>     
>     <dependency>
> 	<groupId>com.jayway.restassured</groupId>
> 	<artifactId>rest-assured</artifactId>
> 	<version>2.9.0</version>
> 	</dependency>
>     <dependency>
>         <groupId>org.seleniumhq.selenium</groupId>
>         <artifactId>selenium-firefox-driver</artifactId>
>         <version>${version.selenium}</version>
>     </dependency>
>     
>  <!-- custom excelread library using apachePOI -->   
>     <dependency>
> 	<groupId>org.apache.poi</groupId>
> 	<artifactId>poi</artifactId>
> 	<version>3.13</version>
> </dependency>
>     
>     <dependency>
>     <groupId>org.apache.poi</groupId>
>     <artifactId>poi-ooxml</artifactId>
>     <version>3.13</version>
> </dependency>
> <dependency>
> 	<groupId>org.apache.poi</groupId>
> 	<artifactId>poi-ooxml-schemas</artifactId>
> 	<version>3.13</version>
> </dependency>
> <!-- zipturnaround -->
> 	<dependency>
> 	<groupId>org.zeroturnaround</groupId>
> 	<artifactId>zt-zip</artifactId>
> 	<version>1.7</version>
> 	</dependency>
>  <!-- java mail -->
>     <dependency>
> 	<groupId>javax.mail</groupId>
> 	<artifactId>mail</artifactId>
> 	<version>1.4.7</version>
> </dependency>
>             
>         <!-- Selenium and Drivers -->
>         <dependency>
>             <groupId>org.seleniumhq.selenium</groupId>
>             <artifactId>selenium-java</artifactId>
>             <version>${version.selenium}</version>
>             <scope>test</scope>
>         </dependency>
>         
>         <dependency>
> 	<groupId>org.seleniumhq.selenium</groupId>
> 	<artifactId>selenium-server</artifactId>
> 	<version>${version.selenium}</version>
> </dependency>
>         
>         
>         <dependency>
>             <groupId>ru.yandex.qatools.allure</groupId>
>             <artifactId>allure-testng-adaptor</artifactId>
>             <version>${allure.version}</version>
>             <exclusions>
>                 <exclusion>
>                     <groupId>junit</groupId>
>                     <artifactId>junit</artifactId>
>                 </exclusion>
>             </exclusions>
>         </dependency>
>  
>         <dependency>
>             <groupId>org.hamcrest</groupId>
>             <artifactId>hamcrest-all</artifactId>
>             <version>1.3</version>
>         </dependency>
>         
>          <dependency>
> 	<groupId>com.google.code.gson</groupId>
> 	<artifactId>gson</artifactId>
> 	<version>2.3.1</version>
> 	</dependency>
> 	
> 	 <dependency>
>             <groupId>org.slf4j</groupId>
>             <artifactId>slf4j-api</artifactId>
>             <version>${version.slf4j}</version>
>             <scope>test</scope>
>         </dependency>
>         
>         <dependency>
>             <groupId>org.slf4j</groupId>
>             <artifactId>slf4j-log4j12</artifactId>
>             <version>${version.slf4j}</version>
>             <scope>test</scope>
>         </dependency>
>         
>         <dependency>
>             <groupId>org.slf4j</groupId>
>             <artifactId>jul-to-slf4j</artifactId>
>             <version>${version.slf4j}</version>
>             <scope>test</scope>
>         </dependency>
>         
>         <dependency>
>             <groupId>org.slf4j</groupId>
>             <artifactId>jcl-over-slf4j</artifactId>
>             <version>${version.slf4j}</version>
>             <scope>test</scope>
>         </dependency>
>         
>     </dependencies>
>     <build>
>         <plugins>
>         	
>         	<plugin>
>                 <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
>                 <artifactId>maven-compiler-plugin</artifactId>
>                 <version>3.1</version>
>                 <configuration>
>                     <source>${compiler.version}</source>
>                     <target>${compiler.version}</target>
>                 </configuration>
>             </plugin>
>             	
>             <plugin>
>                 <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
>                 <artifactId>maven-surefire-plugin</artifactId>
>                 <version>2.19.1</version>
>                 <configuration>
>                   <suiteXmlFiles>
>            		 <suiteXmlFile>testng.xml</suiteXmlFile>
>          		 </suiteXmlFiles>
>                     <argLine>
>                         -javaagent:${settings.localRepository}/org/aspectj/aspectjweaver/${aspectj.version}/aspectjweaver-${aspectj.version}.jar
>                     </argLine>
>                 </configuration>
>                 <dependencies>
>                     <dependency>
>                         <groupId>org.aspectj</groupId>
>                         <artifactId>aspectjweaver</artifactId>
>                         <version>${aspectj.version}</version>
>                     </dependency>
>                 </dependencies>
>             </plugin>
>             <!--Needed only to show reports locally. Run jetty:run and
>             open localhost:8080 to show the report-->
>             <plugin>
>                 <groupId>org.eclipse.jetty</groupId>
>                 <artifactId>jetty-maven-plugin</artifactId>
>                 <version>9.2.10.v20150310</version>
>                 <configuration>
>                     <webAppSourceDirectory>${project.build.directory}/site/allure-maven-plugin</webAppSourceDirectory>
>                     <stopKey>stop</stopKey>
>                     <stopPort>1234</stopPort>
>                 </configuration>
>             </plugin>
>         </plugins>
>     </build>
>     <reporting>
>         <excludeDefaults>true</excludeDefaults>
>         <plugins>
>             <plugin>
>                 <groupId>ru.yandex.qatools.allure</groupId>
>                 <artifactId>allure-maven-plugin</artifactId>
>                 <version>2.5</version>
>                   <configuration>
>                     <reportVersion>${allure.version}</reportVersion>
>                 </configuration>
>             </plugin>
>         </plugins>
>     </reporting>
> </project>



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message