maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hudson (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (MNG-5815) "mvn.cmd" does not indicate failure properly when using "&&"
Date Wed, 11 May 2016 10:07:12 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/MNG-5815?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15279887#comment-15279887
] 

Hudson commented on MNG-5815:
-----------------------------

SUCCESS: Integrated in maven-3.x #1267 (See [https://builds.apache.org/job/maven-3.x/1267/])
[MNG-5815] "mvn.cmd" does not indicate failure properly when using "&&" (michaelo:
rev 176cc12649bf53671148a7cc71c251c671df2d10)
* apache-maven/src/bin/mvn.cmd


> "mvn.cmd" does not indicate failure properly when using "&&"
> ------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MNG-5815
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/MNG-5815
>             Project: Maven
>          Issue Type: Bug
>          Components: Command Line
>    Affects Versions: 3.3.1
>         Environment: Windows 8.1 Pro 64-bit
>            Reporter: Peter Kjær Guldbæk
>            Assignee: Michael Osipov
>             Fix For: 3.4.0
>
>
> I recently upgraded from Maven 3.0.4 to 3.3.1. It seems as if "mvn.cmd" no longer indicates
failure properly when using "&&".
> Invoking "mvn foo && echo SUCCESS!" using Maven 3.0.4 on Windows causes the following
output (notice no trace of "SUCCESS!" as "mvn" fails):
> {noformat}
> c:\Temp>mvn foo && echo SUCCESS!
> [INFO] Scanning for projects...
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] BUILD FAILURE
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Total time: 0.061s
> [INFO] Finished at: Tue Apr 28 14:08:27 CEST 2015
> [INFO] Final Memory: 10M/491M
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] The goal you specified requires a project to execute but there is no POM in this
directory (c:\Temp). Please verify you invoked Maven from the
> correct directory. -> [Help 1]
> [ERROR]
> [ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the -e switch.
> [ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
> [ERROR]
> [ERROR] For more information about the errors and possible solutions, please read the
following articles:
> [ERROR] [Help 1] http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/MissingProjectException
> {noformat}
> Invoking "mvn foo && echo SUCCESS!" using Maven 3.3.1 on Windows causes the following
output (notice "SUCCESS!" is echoed even though "mvn" fails):
> {noformat}
> c:\Temp>mvn foo && echo SUCCESS!
> [INFO] Scanning for projects...
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] BUILD FAILURE
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Total time: 0.053 s
> [INFO] Finished at: 2015-04-28T14:09:19+02:00
> [INFO] Final Memory: 13M/491M
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] The goal you specified requires a project to execute but there is no POM in this
directory (c:\Temp). Please verify you invoked Maven from the
> correct directory. -> [Help 1]
> [ERROR]
> [ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the -e switch.
> [ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
> [ERROR]
> [ERROR] For more information about the errors and possible solutions, please read the
following articles:
> [ERROR] [Help 1] http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/MissingProjectException
> SUCCESS!
> {noformat}
> It is a little strange that it does not work in Maven 3.3.1 as invoking "mvn foo" actually
causes "%ERRORLEVEL%" to be set to "1":
> {noformat}
> c:\Temp>mvn foo
> [INFO] Scanning for projects...
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] BUILD FAILURE
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Total time: 0.052 s
> [INFO] Finished at: 2015-04-28T14:09:41+02:00
> [INFO] Final Memory: 13M/491M
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] The goal you specified requires a project to execute but there is no POM in this
directory (c:\Temp). Please verify you invoked Maven from the
> correct directory. -> [Help 1]
> [ERROR]
> [ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the -e switch.
> [ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
> [ERROR]
> [ERROR] For more information about the errors and possible solutions, please read the
following articles:
> [ERROR] [Help 1] http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/MissingProjectException
> c:\Temp>echo %ERRORLEVEL%
> 1
> {noformat}



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message