maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bernard LUPIN (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] (ARCHETYPE-445) arcehtype:create-from-project not honoring -s parameter in integration-test phase
Date Thu, 19 Mar 2015 10:36:18 GMT

     [ https://jira.codehaus.org/browse/ARCHETYPE-445?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Bernard LUPIN updated ARCHETYPE-445:
------------------------------------

    Comment: was deleted

(was: output of command 
mvn -X -s ./settings.xml archetype:create-from-project)

> arcehtype:create-from-project not honoring -s parameter in integration-test phase
> ---------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: ARCHETYPE-445
>                 URL: https://jira.codehaus.org/browse/ARCHETYPE-445
>             Project: Maven Archetype
>          Issue Type: Bug
>          Components: Archetypes
>    Affects Versions: 2.2
>         Environment: Ubuntu 12.04 LTS
>            Reporter: Darryl Mocek
>         Attachments: output.txt
>
>
> I am running maven within a firewall and have a mirror of the Maven
> repository within the corporate firewall.  When specifying a proxy and using Maven Central,
or just about any mirror outside the corporate firewall, I get build errors, so I need to
use our internal mirror.  The build is faster this way as well.  I have a settings.xml file
which contains information on our mirror and without a proxy set so we only use the internal
mirror.  When running the maven-archtype-plugin by using:
> mvn -X -s /path/to/my/settings.xml archetype:create-from-project
> I see this debug statement
> [DEBUG] Added basic integration test
> [INFO] Scanning for projects...
> then maven attempts to download these two files:
> org/apache/maven/archetype/**archetype-packaging/2.2/**
> archetype-packaging-2.2.pom
> org/apache/maven/archetype/**archetype-packaging/2.2/**
> archetype-packaging-2.2.jar
> However, the download is from Maven Central outside the firewall, which
> causes the build to fail.  It appears that the settings parameter isn't
> being propagated to the integration-test phase.  How can I get the
> integration-test phase to use the settings.xml file I've specified?



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.1.6#6162)

Mime
View raw message