maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vincent Massol (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Commented: (MNG-4973) [regression] Build extensions are invisible to plugins in multi module build
Date Sat, 15 Jan 2011 07:54:57 GMT

    [ http://jira.codehaus.org/browse/MNG-4973?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=251686#action_251686
] 

Vincent Massol commented on MNG-4973:
-------------------------------------

Thanks for fixing it Benjamin.

> [regression] Build extensions are invisible to plugins in multi module build
> ----------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MNG-4973
>                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/MNG-4973
>             Project: Maven 2 & 3
>          Issue Type: Bug
>          Components: Reactor and workspace
>    Affects Versions: 3.0.1, 3.0.2
>            Reporter: Vincent Massol
>            Assignee: Benjamin Bentmann
>             Fix For: 3.0.3
>
>
> Building http://svn.xwiki.org/svnroot/xwiki/platform/xwiki-tools/trunk/xwiki-archetypes/
(it's a multi module POM) fails with Maven 3.0.1 and 3.0.2 but works fine with Maven 3.0.
> The error is:
> {noformat}
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Reactor Summary:
> [INFO] 
> [INFO] XWiki Platform - Tools - Archetype POM ............ SUCCESS [11.440s]
> [INFO] XWiki Platform - Tools - XWiki Rendering Macro Archetype  FAILURE [5.984s]
> [INFO] XWiki Platform - Tools - XWiki Component Archetype  SKIPPED
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] BUILD FAILURE
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Total time: 20.136s
> [INFO] Finished at: Thu Jan 13 08:40:35 CET 2011
> [INFO] Final Memory: 15M/81M
> [INFO] ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] Failed to execute goal org.codehaus.mojo:clirr-maven-plugin:2.2.3:check (clirr-check)
on project xwiki-archetype-macro: Error finding previous version: Could not find artifact
org.xwiki.platform.tools:xwiki-archetype-macro:maven-archetype:1.1 in xwiki-externals (http://maven.xwiki.org/externals)
> [ERROR] 
> [ERROR] Try downloading the file manually from the project website.
> [ERROR] 
> [ERROR] Then, install it using the command:
> [ERROR] mvn install:install-file -DgroupId=org.xwiki.platform.tools -DartifactId=xwiki-archetype-macro
-Dversion=1.1 -Dpackaging=maven-archetype -Dfile=/path/to/file
> [ERROR] 
> [ERROR] Alternatively, if you host your own repository you can deploy the file there:
> [ERROR] mvn deploy:deploy-file -DgroupId=org.xwiki.platform.tools -DartifactId=xwiki-archetype-macro
-Dversion=1.1 -Dpackaging=maven-archetype -Dfile=/path/to/file -Durl=[url] -DrepositoryId=[id]
> [ERROR] 
> [ERROR] 
> [ERROR] org.xwiki.platform.tools:xwiki-archetype-macro:maven-archetype:1.1
> [ERROR] 
> [ERROR] from the specified remote repositories:
> [ERROR] xwiki-externals (http://maven.xwiki.org/externals, releases=true, snapshots=true),
> [ERROR] xwiki-releases (http://maven.xwiki.org/releases, releases=true, snapshots=false),
> [ERROR] xwiki-snapshots (http://maven.xwiki.org/snapshots, releases=false, snapshots=true),
> [ERROR] central (http://repo1.maven.org/maven2, releases=true, snapshots=false)
> [ERROR] -> [Help 1]
> [ERROR] 
> [ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the -e switch.
> [ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
> [ERROR] 
> [ERROR] For more information about the errors and possible solutions, please read the
following articles:
> [ERROR] [Help 1] http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/MojoExecutionException
> [ERROR] 
> [ERROR] After correcting the problems, you can resume the build with the command
> [ERROR]   mvn <goals> -rf :xwiki-archetype-macro
> {noformat}
> Strangely if I build only the failing module it works fine even with Maven 3.0.1 &
3.0.2:
> http://svn.xwiki.org/svnroot/xwiki/platform/xwiki-tools/trunk/xwiki-archetypes/xwiki-archetype-macro/
> So this seems to be a reactor issue somewhere.
> Note: In order to reproduce you might want to set the XWiki remote maven repository in
your settings.xml as explained here:
> http://dev.xwiki.org/xwiki/bin/view/Community/Building
> Thanks

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message