maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Christian (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Created: (MRESOURCES-130) Using < within a delimiter does not work
Date Mon, 29 Nov 2010 11:55:03 GMT
Using < within a delimiter does not work
----------------------------------------

                 Key: MRESOURCES-130
                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/MRESOURCES-130
             Project: Maven 2.x Resources Plugin
          Issue Type: Bug
         Environment: Apache Maven 2.2.1 (r801777; 2009-08-06 21:16:01+0200)
Java version: 1.6.0_20
Default locale: de_DE, platform encoding: Cp1252
OS name: "windows xp" version: "5.1" arch: "x86" Family: "windows"
            Reporter: Christian


Hi guys,

I am trying to use the pattern <%=*%> as a delimiter and it is not working.

This is the snippet from my pom.xml:
         <plugin>
            <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
            <artifactId>maven-resources-plugin</artifactId>
            <version>2.4.3</version>
            <configuration>
               <delimiters>
                  <delimiter>&lt;%= * %></delimiter>
               </delimiters>
               <encoding>UTF-8</encoding>
            </configuration>
         </plugin>

The resource plugin seems to handle that well like its output let me guess:
[DEBUG] Configuring mojo 'org.apache.maven.plugins:maven-resources-plugin:2.4.3:resources'
-->
[DEBUG]   (f) buildFilters = [C:\XXXX.properties]
[DEBUG]   (s) delimiters = [<%= * %>, lll]
[DEBUG]   (f) encoding = UTF-8
[DEBUG]   (f) escapeWindowsPaths = true
[DEBUG]   (s) includeEmptyDirs = false
[DEBUG]   (s) outputDirectory = C:\XXXX
[DEBUG]   (s) overwrite = false
...
[DEBUG]   (f) useBuildFilters = true
[DEBUG]   (s) useDefaultDelimiters = false
[DEBUG] -- end configuration --

Looking into the resulting files shows me that NOTHING was filtered...
I also tried specifying the delimiter like this:
<delimiter><%=*%></delimiter>
<delimiter>&lt;%=*%></delimiter>
<delimiter>&#60;%=*%></delimiter>
<delimiter><![CDATA[<%=*%>]]></delimiter>

Nothing worked.

Please fix this or give me any hint what I am doing wrong. I didnt get a reply on the mailing
list (http://maven.40175.n5.nabble.com/Using-lt-gt-as-delimiter-td3265330.html).

Thx a lot

Cheers
Christian

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message