maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Paul Gier (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Issue Comment Edited: (MANTTASKS-161) SSH Wagon Provider for remote repository does not working with anttask deploy
Date Thu, 26 Nov 2009 00:05:56 GMT

    [ http://jira.codehaus.org/browse/MANTTASKS-161?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=199509#action_199509
] 

Paul Gier edited comment on MANTTASKS-161 at 11/25/09 6:05 PM:
---------------------------------------------------------------

Does it require you to create the full path to the artifact, or just to the root of the repository?
The repository root directory has to exist in order to deploy to it.
Can you upload a sample project to reproduce this?

      was (Author: pgier):
    Can you upload a sample project to reproduce this?
  
> SSH Wagon Provider for remote repository does not working with anttask deploy
> -----------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MANTTASKS-161
>                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/MANTTASKS-161
>             Project: Maven 2.x Ant Tasks
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.0.10
>            Reporter: Richard Bock
>
> <artifact:deploy pomrefid="mypom" file="${build.dir}/sce.maven.jar">
> 	<remoteRepository url="scp://svne1.access.nokiasiemensnetworks.com/isource/mvnroot/SDF_SCE">
> 		<authentication username="${repository.username}"  password="${repository.password}"/>
>    	</remoteRepository>
> </artifact:deploy>
> This works when I create the full path in the remote server. When I do not create the
path I am getting the following error:
> deploy:
> [artifact:install-provider] Installing provider: org.apache.maven.wagon:wagon-ssh:jar:1.0-beta-2:runtime
> [artifact:deploy] Deploying to scp://svne1.access.nokiasiemensnetworks.com/isource/mvnroot/SDF_SCE
> [artifact:deploy] Uploading: com/nsn/see/sce/core/maventools/5.0.0/maventools-5.0.0.jar
to remote
> [artifact:deploy] An error has occurred while processing the Maven artifact tasks.
> [artifact:deploy]  Diagnosis:
> [artifact:deploy] 
> [artifact:deploy] Error deploying artifact 'com.nsn.see.sce.core:maventools:jar': Error
deploying artifact: SCP terminated with error: 'scp: /isource/mvnroot/SDF_SCE/com/nsn/see/sce/core/maventools/5.0.0/maventools-5.0.0.jar:
No such file or directory'
> [artifact:deploy] 
> BUILD FAILED
> D:\work\sce\sce\sce.maven\build.xml:127: Error deploying artifact 'com.nsn.see.sce.core:maventools:jar':
Error deploying artifact: SCP terminated with error: 'scp: /isource/mvnroot/SDF_SCE/com/nsn/see/sce/core/maventools/5.0.0/maventools-5.0.0.jar:
No such file or directory'
> Either I did not understand the example how to use the scp wagon and deploy task or the
wagon does not create the folder automatically before it uses scp to copy the files.
> In the first case please let me know how to fix this using a proper configuration and
in the second case can you provide a bugfix?

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message