maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Eugene Voytitsky (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Commented: (MECLIPSE-459) missing artifact references with pde mode enabled
Date Wed, 02 Sep 2009 15:45:42 GMT

    [ http://jira.codehaus.org/browse/MECLIPSE-459?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=189528#action_189528
] 

Eugene Voytitsky commented on MECLIPSE-459:
-------------------------------------------

Maybe plugin's author had reasons for implementing such a skipping
but nowadays the more and more maven artifacts became osgi-fied,
so skipping osgi-bundled artifact from being included in MANIFEST classpath (and skipping
it beign linked to project as linkedResource)
looks as unpractical.

Currently there are at least 2 places in src where fixes should be applied:
already mentioned EclipseClasspathWriter.java and also EclipseProjectWriter.java around the
code:
if ( dep.isAddedToClasspath() && !dep.isProvided() && !dep.isReferencedProject()
    && !dep.isTestDependency() && !dep.isOsgiBundle() )
{

Actually it would be great to have ability to specify whether include osgi bundles or not
in plugin configuration options.
Thanks.


> missing artifact references with pde mode enabled
> -------------------------------------------------
>
>                 Key: MECLIPSE-459
>                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/MECLIPSE-459
>             Project: Maven 2.x Eclipse Plugin
>          Issue Type: Bug
>          Components: Core : Dependencies resolution and build path (.classpath), PDE
support
>    Affects Versions: 2.0, 2.1, 2.2, 2.3, 2.4, 2.5, 2.5.1
>         Environment: Maven version: 2.0.9
> Java version: 1.5.0_11
> OS name: "linux" version: "2.6.15-51-686" arch: "i386" Family: "unix"
>            Reporter: Benjamin Voigt
>            Priority: Critical
>         Attachments: pde_dep_missing.zip
>
>
> Some artifacts are not referenced after executing mvn eclipse:eclipse and having pde
mode enabled. The strange thing is, that this does only happen for particluar versions of
an artifact.
> Two artifacts that I found with this problem are jetty (org.mortbay.jetty) and slf4j-log4j12
(org.slf4j-log4j12). Jetty versions beyond 6.1.5 work with pde enabled, higher versions do
not. Same for slf4j-log4j12 versions =< 1.1.0.
> Attached is an example project demonstrating the problem. Turn pde mode on/off in the
pom and execute mvn eclipse:eclipse.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message