maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jason Chaffee (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Commented: (SUREFIRE-316) [M206] Test doesn't work anymore
Date Mon, 02 Apr 2007 21:16:06 GMT

    [ http://jira.codehaus.org/browse/SUREFIRE-316?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel#action_91827
] 

Jason Chaffee commented on SUREFIRE-316:
----------------------------------------

The version is being set in a parent pom that has the <pluginManagement>.  The configuration
I provided is the the specific configuration for a particular project that manifests this
bug.  In other words, I have the following config in the parent pom.xml:

  <build>
    <pluginManagement>
        <plugin>
          <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
          <artifactId>maven-surefire-plugin</artifactId>
          <version>2.3</version>
          <configuration>
            <redirectTestOutputToFile>true</redirectTestOutputToFile>
            <trimStackTrace>false</trimStackTrace>
            <systemProperties>
              <property>
                <name>user.dir</name>
                <value>${basedir}</value>
              </property>          
              <property>
                <name>sun.net.client.defaultConnectTimeout</name>
                <value>60000</value>
              </property>  
              <property>
                <name>sun.net.client.defaultReadTimeout</name>
                <value>60000</value>
              </property>  
            </systemProperties>
          </configuration>
        </plugin>
      <pluginManagment>
    </build>



> [M206] Test doesn't work anymore
> --------------------------------
>
>                 Key: SUREFIRE-316
>                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/SUREFIRE-316
>             Project: Maven Surefire
>          Issue Type: Bug
>         Environment: Windows XP
>            Reporter: Denis Cabasson
>         Attachments: 206-test.zip, diff.txt, pom.xml, test-exec-205.txt, test-exec-206.txt
>
>
> When running "mvn test" on the simple use cas attached, M205 is doing fine, while M206
is crashing with a java.lang.IllegalArgumentException, apparently due to a diffrence in the
command line used to fork the JVM for surefire.
> Attached are the 2 executions, with M205 and M206. I haven't managed to figure out where
this bug is coming from....

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message