maven-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mathias Brökelmann (JIRA) <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Created: (MSITE-169) links to modules where not working if a modules dir is used
Date Tue, 01 Aug 2006 09:52:31 GMT
links to modules where not working if a modules dir is used
-----------------------------------------------------------

                 Key: MSITE-169
                 URL: http://jira.codehaus.org/browse/MSITE-169
             Project: Maven 2.x Site Plugin
          Issue Type: Bug
    Affects Versions: 2.0-beta-5, 2.0-beta-4, 2.0
            Reporter: Mathias Brökelmann


I've to place the modules into a separate directory:

root/
..pom.xml
..modules/
....module1
....module2

this is supported by maven through

<modules>
  <module>modules/module1</module>
  <module>modules/module2</module>
</modules>

in pom.

but the site generation seems to be broken:

if mvn site-deploy is used the links to the modules contain modules/module1/index.html which
is ok but unfortunately the generated site structure will be generated as follows:

root/
..module1
..module2

The result is that the links do not work.

If I run mvn site-stage everything looks ok. The links doesn't contain modules dir anymore
and eveything is working.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators: http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

       

Mime
View raw message