maven-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kristian Rosenvold <kristian.rosenv...@gmail.com>
Subject Re: Why is wagon shaded in core ?
Date Tue, 03 Sep 2013 05:54:14 GMT
I had problems attaching the debugger to some of the classes and
figures it was being shaded, but inspecting the jar shows that I must
have been having some other kind of problem. It works now :)

Kristian


2013/9/3 Olivier Lamy <olamy@apache.org>:
> it's shaded but not relocated.
> What is the trouble?
>
> On 2 September 2013 18:28, Kristian Rosenvold
> <kristian.rosenvold@gmail.com> wrote:
>> I understand that the deps of wagon need to be shaded, but why does
>> the actual wagon code itself need to be shaded ?
>>
>> Kristian
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@maven.apache.org
>> For additional commands, e-mail: dev-help@maven.apache.org
>>
>
>
>
> --
> Olivier Lamy
> Ecetera: http://ecetera.com.au
> http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@maven.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@maven.apache.org
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@maven.apache.org


Mime
View raw message