maven-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Barrie Treloar <baerr...@gmail.com>
Subject Re: maven-eclipse-plugin failing on hudson - help needed.
Date Tue, 23 Jun 2009 22:34:49 GMT
On Wed, Jun 24, 2009 at 6:33 AM, Benjamin
Bentmann<benjamin.bentmann@udo.edu> wrote:
> Barrie Treloar wrote:
>
>> This builds fine on my machine (windows xp) and on people.apache.org.
>>
>> I dont know why this is failing on hudson.
>
> Likely because Hudson does a reactor build with the current working
> directory being trunk/ and not maven-eclipse-plugin/. E.g. doing
>
>  cd ..
>  mvn integration-test -P run-its -f maven-eclipse-plugin/pom.xml
>
> from the maven-eclipse-plugin directory should also fail for you.

Hmm, the echo via

                <property name="cwd" location="."/>
                <echo message="cwd = ${cwd}"/>
returns
[echo] cwd = /home/hudson/workspace/plugins-CI-with-maven-2.1.x/jdk/1.5/label/ubuntu/trunk/maven-eclipse-plugin

which would indicate that it is the correct directory.

I will try using An't property location to expand the path for me:

                <property name="script"
location="verify-integration-tests-checks.bsh"/>
                <echo message="script = ${script}"/>
                <script language="beanshell" src="${script}" />

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@maven.apache.org


Mime
View raw message