maven-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brett Porter <br...@apache.org>
Subject Re: Bad links on plugin index page
Date Mon, 13 Aug 2007 05:03:53 GMT

On 12/08/2007, at 6:56 PM, Jason van Zyl wrote:

>>
>> Looks like a bad plexus snapshot on my end, since it's fine on the  
>> zone too.
>>
>> testRender 
>> (org.apache.maven.doxia.siterenderer.DefaultSiteRendererTest)   
>> Time elapsed: 0.275 sec  <<< ERROR!
>> java.lang.NoSuchMethodError:  
>> org.codehaus.plexus.component.repository.ComponentDescriptor.setSourc 
>> e(Ljava/lang/String;)V
>>         at  
>> org.codehaus.plexus.component.discovery.DefaultComponentDiscoverer.cr 
>> eateComponentDescriptors(DefaultComponentDiscoverer.java:68)
>>
>> I'll poke around some more.
>>
>
> Vincent already brought this up on the list a week or so ago. It's  
> a problem with surefire not pulling in the right version of plexus.  
> It should be using the version of plexus specific by the POM, not  
> the one Maven is running with. So simply forking the tests may do  
> the trick. But the isolated classloader no longer appears to do  
> what it was intended to do.

Odd. I've pinned the whole thing to 2.3, using the default forkMode  
of once, since that works. It seems it is a regression in 2.3.1- 
SNAPSHOT, so I'll add it to the list.

- Brett

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@maven.apache.org


Mime
View raw message