maven-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Leonardo Quijano Vincenzi (JIRA)" <j...@codehaus.org>
Subject [jira] Commented: (MNGECLIPSE-57) Unable to download the artifact from any repository
Date Wed, 25 Jan 2006 16:02:06 GMT
    [ http://jira.codehaus.org/browse/MNGECLIPSE-57?page=comments#action_56913 ] 

Leonardo Quijano Vincenzi commented on MNGECLIPSE-57:
-----------------------------------------------------

This is my debug log:

1/25/06 9:58:05 AM CST: Local repository folder "" does not exist
1/25/06 9:58:05 AM CST: [DEBUG] Found 0 components to load on start
1/25/06 9:58:05 AM CST: [DEBUG] Building Maven user-level plugin registry from: 'C:\Documents
and Settings\Leonardo\.m2\plugin-registry.xml'
1/25/06 9:58:05 AM CST: [DEBUG] Building Maven global-level settings from: 'C:\Program Files\Eclipse\conf\settings.xml'
1/25/06 9:58:05 AM CST: [DEBUG] Building Maven user-level settings from: 'C:\Documents and
Settings\Leonardo\.m2\settings.xml'
1/25/06 9:58:06 AM CST: [DEBUG] Trying repository central
1/25/06 9:58:06 AM CST: [WARN] Unable to get resource from repository central (http://repo1.maven.org/maven2)
1/25/06 9:58:06 AM CST: Unable to download the artifact from any repository

This starts hapenning during the "indexing " phase on the plugin. This is only on the dependency
resolver. I'm not building anything at this moment. Just right after Eclipse starts, it starts
to show these errors.


> Unable to download the artifact from any repository
> ---------------------------------------------------
>
>          Key: MNGECLIPSE-57
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/MNGECLIPSE-57
>      Project: Maven 2.x Extension for Eclipse
>         Type: Bug

>     Versions: 0.0.4
>  Environment: Windows XPSP1, MyEclipse IDE 4.0, Eclipse 3.1.1
>     Reporter: Leonardo Quijano Vincenzi
>     Assignee: Eugene Kuleshov
>  Attachments: pom.xml
>
>
> It seems like I'm getting a lot of these (I just downloaded M2ECLIPSE 0.0.4, but I don't
know if the problems were there before)
> 1/24/06 5:00:08 PM CST: Local repository folder "" does not exist
> 1/24/06 5:00:11 PM CST: [WARN] Unable to get resource from repository central (http://repo1.maven.org/maven2)
> 1/24/06 5:00:11 PM CST: Unable to download the artifact from any repository
> This is shown a lot of times (my guess is once for every folder in the project) and it
significantly slows down development.
> Attached is my pom.xml

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@maven.apache.org


Mime
View raw message