maven-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brett Porter <br...@apache.org>
Subject Re: Building 1.0 BRANCH fails
Date Fri, 17 Sep 2004 07:29:08 GMT
It has worked for me very recently - are you sure your plugins checkout is
untainted? Try a clean checkout? Anything dodgy in ~/.maven/cache?

- Brett

Quoting Jörg Schaible <Joerg.Schaible@Elsag-Solutions.com>:

> Hi folks,
> 
> it seems that currently it is not possible to bootstrap the 1.0 branch. After
> builing the plugins, the process fails:
> 
> ======= %< =======
> 
>      [echo] |
>      [echo] | BUILDING MAVEN WITH ITSELF...
>      [echo] |
>      [echo]     
>      [exec]  __  __
>      [exec] |  \/  |__ _Apache__ ___
>      [exec] | |\/| / _` \ V / -_) ' \  ~ intelligent projects ~
>      [exec] |_|  |_\__,_|\_/\___|_||_|  v. 1.0.1-SNAPSHOT
> 
>      [exec] plugin license is cached (dynatag dep) but no longer present
>      [exec] Cache invalidated due to out of date plugins
>      [exec] Fatal Error [line 77, row 2]: The content of elements must
> consist of well-formed character data or markup.
>      [exec] org.apache.maven.MavenException: Error parsing plugin script
>      [exec]     at
> org.apache.maven.plugin.JellyScriptHousing.parse(JellyScriptHousing.java:165)
>      [exec]     at
> org.apache.maven.plugin.JellyScriptHousing.parse(JellyScriptHousing.java:177)
>      [exec]     at
> org.apache.maven.plugin.PluginManager.loadUncachedPlugins(PluginManager.java:213)
>      [exec]     at
> org.apache.maven.plugin.PluginManager.initialize(PluginManager.java:280)
>      [exec]     at
> org.apache.maven.MavenSession.initializePluginManager(MavenSession.java:207)
>      [exec]     at
> org.apache.maven.MavenSession.initialize(MavenSession.java:174)
>      [exec]     at org.apache.maven.cli.App.doMain(App.java:473)
>      [exec]     at org.apache.maven.cli.App.main(App.java:1215)
>      [exec]     at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native
> Method)
>      [exec]     at
> sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
>      [exec]     at
>
sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
>      [exec]     at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:324)
>      [exec]     at com.werken.forehead.Forehead.run(Forehead.java:551)
>      [exec]     at com.werken.forehead.Forehead.main(Forehead.java:581)
>      [exec] --- Nested Exception ---
>      [exec] org.xml.sax.SAXParseException: The content of elements must
> consist of well-formed character data or markup.
>      [exec]     at org.apache.xerces.parsers.AbstractSAXParser.parse(Unknown
> Source)
>      [exec]     at javax.xml.parsers.SAXParser.parse(Unknown Source)
>      [exec]     at
> org.apache.maven.plugin.JellyScriptHousing.parse(JellyScriptHousing.java:157)
>      [exec]     at
> org.apache.maven.plugin.JellyScriptHousing.parse(JellyScriptHousing.java:177)
>      [exec]     at
> org.apache.maven.plugin.PluginManager.loadUncachedPlugins(PluginManager.java:213)
>      [exec]     at
> org.apache.maven.plugin.PluginManager.initialize(PluginManager.java:280)
>      [exec]     at
> org.apache.maven.MavenSession.initializePluginManager(MavenSession.java:207)
>      [exec]     at
> org.apache.maven.MavenSession.initialize(MavenSession.java:174)
>      [exec]     at org.apache.maven.cli.App.doMain(App.java:473)
>      [exec]     at org.apache.maven.cli.App.main(App.java:1215)
> 
>      [exec]     at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native
> Method)
>      [exec]     at
> sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
>      [exec]     at
>
sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
>      [exec]     at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:324)
>      [exec]     at com.werken.forehead.Forehead.run(Forehead.java:551)
>      [exec]     at com.werken.forehead.Forehead.main(Forehead.java:581)
>      [exec] You have encountered an unknown error running Maven. Please help
> us to correct 
>      [exec] this problem by following these simple steps:
>      [exec] - read the Maven FAQ at http://maven.apache.org/faq.html
>      [exec] - run the same command again with the '-e' parameter, eg maven -e
> jar
>      [exec] - search the maven-user archives for the error at
>      [exec]
> http://nagoya.apache.org/eyebrowse/SummarizeList?listName=users@maven.apache.org
>      [exec] - post the output of maven -e to JIRA at
>      [exec] http://jira.codehaus.org/BrowseProject.jspa?id=10030 (you must
> sign up first)
>      [exec] - run 'maven --info' and post the output as the environment to
> the bug above
> 
> 
>      [exec] Total time: 23 seconds
>      [exec] Finished at: Fri Sep 17 09:17:20 CEST 2004
> 
> 
> ======= %< =======
> 
> - Jörg
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@maven.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@maven.apache.org
> 
> 




---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@maven.apache.org


Mime
View raw message