manifoldcf-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Frank Brendel <frank.bren...@eurolog.com>
Subject Re: SharePoint Connector does not work with SharePoint 2013
Date Tue, 03 Mar 2015 15:12:16 GMT
No, the documentation is very good.
But I should read a little bit more than the first few lines.

I am happy with it :-)


Kind regards
Frank

Am 03.03.2015 um 15:43 schrieb Karl Wright:
> I am sorry the documentation is not as clear on this issue as it could 
> be.  It would be relatively fast to improve it but I have very little 
> time right now.
>
> Karl
>
>
> On Tue, Mar 3, 2015 at 9:13 AM, Frank Brendel 
> <frank.brendel@eurolog.com <mailto:frank.brendel@eurolog.com>> wrote:
>
>     Hi Karl,
>
>     it works :-)
>
>     I wasn't aware that such rules are mandatory.
>     I thought a lazy "search all within this site" would be enough.
>
>
>     Many thanks!
>     Frank
>
>     Am 03.03.2015 um 14:13 schrieb Karl Wright:
>>     Hi Frank,
>>
>>     The three transactions per request is due to NTLM authentication,
>>     and is normal.
>>
>>     Your rules are missing a library rule and a document rule. 
>>     Please read the documentation here:
>>     http://manifoldcf.apache.org/release/release-1.8.2/en_US/end-user-documentation.html#sharepointrepository
>>     .  Without rules for libraries and documents, you will get no
>>     libraries or documents.
>>
>>     Karl
>>
>>
>>     On Tue, Mar 3, 2015 at 8:06 AM, Frank Brendel
>>     <frank.brendel@eurolog.com <mailto:frank.brendel@eurolog.com>> wrote:
>>
>>         Hi Karl,
>>
>>         here comes the screen shot.
>>
>>         Btw. is it normal that every request causes a new
>>         authentication sequence?
>>
>>         Here is a snippet of the IIS log:
>>         2015-03-03 12:13:07 xx.xx.xx.xx POST /_vti_bin/lists.asmx -
>>         2014 - yy.yy.yy.yy Axis/1.4 401 0 0 0
>>         2015-03-03 12:13:07 xx.xx.xx.xx POST /_vti_bin/lists.asmx -
>>         2014 - yy.yy.yy.yy Axis/1.4 401 1 2148074254 <tel:2148074254> 15
>>         2015-03-03 12:13:07 xx.xx.xx.xx POST /_vti_bin/lists.asmx -
>>         2014 0#.w|domain\user yy.yy.yy.yy Axis/1.4 200 0 0 93
>>         2015-03-03 12:13:07 xx.xx.xx.xx POST
>>         /_vti_bin/MCPermissions.asmx - 2014 - yy.yy.yy.yy Axis/1.4
>>         401 0 0 0
>>         2015-03-03 12:13:07 xx.xx.xx.xx POST
>>         /_vti_bin/MCPermissions.asmx - 2014 - yy.yy.yy.yy Axis/1.4
>>         401 1 2148074254 <tel:2148074254> 15
>>         2015-03-03 12:13:07 xx.xx.xx.xx POST
>>         /_vti_bin/MCPermissions.asmx - 2014 0#.w|domain\user
>>         yy.yy.yy.yy Axis/1.4 200 0 0 78
>>
>>
>>         Thank you
>>         Frank
>>
>>
>>
>>         Am 03.03.2015 um 13:47 schrieb Karl Wright:
>>
>>             Hi Frank,
>>
>>             Can you post a screen shot of your path rules page? 
>>             Having the wrong rules is the typical way people have the
>>             symptoms you are seeing.
>>
>>             Karl
>>
>>
>>             On Tue, Mar 3, 2015 at 7:34 AM, Frank Brendel
>>             <frank.brendel@eurolog.com
>>             <mailto:frank.brendel@eurolog.com>
>>             <mailto:frank.brendel@eurolog.com
>>             <mailto:frank.brendel@eurolog.com>>> wrote:
>>
>>                 Hello,
>>
>>                 I've installed ManifoldCF 2.0.1 and the SharePoint
>>             2013 plugin
>>                 from the plugins directory.
>>                 Following the documentation I've started a
>>             "Quick-start single
>>                 process" from the example directory and configured
>>             among others a
>>                 SharePoint repository connector.
>>
>>                 All connectors have the status "Connection working"
>>             but the
>>                 crawler job doesn't fetch documents.
>>                 The account for crawling the site is allowed to see
>>             all documents.
>>                 The TCP dump shows successful login attempts and I
>>             can see some
>>                 SOAP communication with document lists.
>>                 No errors or warnings in the log. The log level is DEBUG.
>>
>>                 I would expect some files in my file system output
>>             connector or do
>>                 I miss something?
>>
>>
>>                 Thanks in advance
>>                 Frank
>>
>>
>>
>>
>>
>
>
>



Mime
View raw message