manifoldcf-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Karl Wright <daddy...@gmail.com>
Subject Re: Apache MCF 1.6.1 issue
Date Mon, 09 Jun 2014 20:13:01 GMT
Then can you please describe what you mean by "odd behavior"?

Karl


On Mon, Jun 9, 2014 at 3:03 PM, lalit jangra <lalit.j.jangra@gmail.com>
wrote:

> Hi Karl,
>
> I could not not see any error in logs & its clean.
>
>
> Regards,
> Lalit.
>
>
> On Mon, Jun 9, 2014 at 7:45 PM, Karl Wright <daddywri@gmail.com> wrote:
>
>> Hi Lalit,
>>
>> Were there any errors in the log?
>>
>> Karl
>>
>>
>>
>> On Mon, Jun 9, 2014 at 2:20 PM, lalit jangra <lalit.j.jangra@gmail.com>
>> wrote:
>>
>>> Hi,
>>>
>>> I have downloaded and installed Apache MCF 1.6.1 source locally. I built
>>> it using three commands : ant make-core-deps, ant make-deps & ant build.
>>>
>>> Everything went smooth. Then i started MCF & created an output
>>> connection to Sols and 3 different repository connections to Alfresco using
>>> CMIS, Sharepoint and Shared Drive. I have used my custom code placed into
>>> repository connectors to get extra fields for solr index.
>>>
>>> Then i created three jobs using above three repository connections.
>>> First i started Alfresco job, it works fine.
>>>
>>> Then i tried with Sharepoint and Shared Drives but these were not
>>> returning any results into Solr index. I tried a couple of times then
>>> Sharepoint returned results but Shared Drive still did not return any
>>> results.
>>>
>>> I thought that it may be due to my custom code so i downloaded new
>>> source package again and built it using OOTB code and repeated same
>>> process.This time also CMIS worked smoothly but rest two jobs were behaving
>>> weirdly.
>>>
>>> Is anybody else getting similar issues or am i not going right way?
>>>
>>> Pleas help.
>>>
>>>
>>> Regards,
>>> Lalit Jangra.
>>>
>>
>>
>
>
> --
> Regards,
> Lalit Jangra.
>

Mime
View raw message