HI Karl,
 
Not sure why its not displaying but please find the same attached image .
 
Regards,
Altaf

On Fri, Apr 5, 2013 at 7:02 PM, Karl Wright <daddywri@gmail.com> wrote:
Hi Altaf,

The images are not displaying, I'm afraid. At least google mail isn't doing the trick.

Karl



On Fri, Apr 5, 2013 at 9:27 AM, altaf a <altaff4u@gmail.com> wrote:
Hi Karl,
 
Below is the screen shot of Job and the sharepoint data is in pages library where Xyz,test are the internal names of the fields in sharepoint pages. 
 
Solr standard output during indexing and see what arguments it is receiving, and whether they match your expectations.
 
The above underlined means i need to check in the manifoldcf logs?? I checked there but nothing helped as such. I am pretty new to solr so not sure where to check the standard output of solr
 
Can you please let me know if i am missing anything in the below cofiguration.
 
Inline image 1



On Thu, Apr 4, 2013 at 7:15 PM, Karl Wright <daddywri@gmail.com> wrote:
Hi Altaf,

The only List attributes that MCF will consider indexing are the ones that you specify on the job's "Metadata" tab.  The tab allows you to build rules about what metadata to include in what context.  See the "end-user-documentation" page for more details on how to do this and how it works.

If you have done this, and you are still having trouble, it is often helpful to look at the Solr standard output during indexing and see what arguments it is receiving, and whether they match your expectations.  And if you are STILL stuck after that, you should post back to this list, but this time include:

- a screenshot (or two if necessary) of the "view" page for your job, so we can see how it is set up, and
- a screenshot, or cut-and-paste, of an example List record being indexed from the Solr standard output

Thanks!
Karl



On Thu, Apr 4, 2013 at 9:13 AM, altaf a <altaff4u@gmail.com> wrote:
Hi,

I am very new to SOLR as well as the manifold connector for sharepoint 2010,

I have configured and declared two fields of sharepoint where xyz and test2 are internal names of columns in SharePoint page library and mapped same thing in List all jobs-->solr field mapping with xyz-->xyz and test2-->test2 where xyz and test2 are column names in pages library.

Schema.xml:
<field name="xyz" type="string" indexed="true" stored="true" />
   <field name="test2" type="string" indexed="true" stored="true" />

<field name="allow_token_document" type="string" indexed="true" stored="false" multiValued="true" required="false" default="__nosecurity__"/>
   <field name="allow_token_share" type="string" indexed="true" stored="false" multiValued="true" required="false" default="__nosecurity__"/>
   <field name="deny_token_document" type="string" indexed="true" stored="false" multiValued="true" required="false" default="__nosecurity__"/>
   <field name="deny_token_share" type="string" indexed="true" stored="false" multiValued="true" required="false" default="__nosecurity__"/>

I have not removed any other default configurations of this file.  


In solrconfig

i have added this in in select request handler

<lst name="appends">
      <str name="fq">{!manifoldCFSecurity}</str>
    </lst>

Now the problem is after successfull crawling , when i am sending a request to solr as http://localhost:8983/solr/select?q=*:* but the two fields are not appearing in any of the results where as some fields like title and content are displaying the values.

Can you please let me know whether i am missing any configuration?? As i am new i not well aware of specific logging to check .I tried to go thought the mail archive but didnt find any similar issue . Can anyone please guide me..

Regards,
Altaf