manifoldcf-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Karl Wright <daddy...@gmail.com>
Subject Re: Job crawling SharePoint repository does not end
Date Tue, 04 Sep 2012 10:48:20 GMT
You will need the SharePoint-2010 plugin, also.  You can check that out at:

https://svn.apache.org/repos/asf/manifoldcf/integration/sharepoint-2010/trunk

... and follow the README.txt directions.

Thanks!
Karl


On Tue, Sep 4, 2012 at 6:31 AM, Swapna Vuppala
<swapna.kollipara@gmail.com> wrote:
> Hi Karl,
>
> Yes, this is SharePoint 2010
> OK, then I'll try switching to trunk and start working with it. Thanks for
> the information, Karl.
>
> Thanks and Regards,
> Swapna.
>
>
> On Tue, Sep 4, 2012 at 3:44 PM, Karl Wright <daddywri@gmail.com> wrote:
>>
>> Hi - What version of SharePoint are you trying to crawl?
>>
>> If this is SharePoint 2010, development is underway and you will have
>> to use trunk.
>>
>> Karl
>>
>> On Tue, Sep 4, 2012 at 5:26 AM, Swapna Vuppala
>> <swapna.kollipara@gmail.com> wrote:
>> > Hi,
>> >
>> > Am trying to use SharePoint connector of ManifoldCF for the first time
>> > and
>> > am having couple of issues. Can someone please help me in successfully
>> > crawling these repositories ?
>> >
>> > Am using ManifoldCF version 0.6 and I see that the SharePoint connector
>> > is
>> > readily available for use. I have defined a Repository Connection of
>> > SharePoint type for the URL
>> > "https://mysite.arup.com/personal/swapna_vuppala/default.aspx" and the
>> > connection status shows "Connection working".
>> >
>> > I have got a couple of documents in the libraries "Shared Documents" and
>> > "Personal Documents" and am interested in indexing them into Solr. Now
>> > when
>> > I try to define a job using the above created repository connection and
>> > a
>> > Solr output connection, am able to add rules to include the libraries I
>> > have
>> > got. When I start the job, the number listed in "Documents" column is
>> > coming
>> > correctly, but the job never ends. It is always in the "Running" state.
>> > I
>> > cannot see anything in "Simple History" except the "Job Start".
>> >
>> > The manifoldcf log file shows something like WARN 2012-09-04
>> > 14:39:05,204
>> > (Worker thread '1') - Service interruption reported for job
>> > 1346736412103
>> > connection 'Test SharePoint': Remote procedure exception: Request is
>> > empty.
>> >
>> > Can someone please tell me if am missing some steps or configuration of
>> > something ??
>> >
>> > Thanks and Regards,
>> > Swapna.
>
>

Mime
View raw message