manifoldcf-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Karl Wright <daddy...@gmail.com>
Subject Re: Axis question
Date Fri, 25 Jan 2019 13:59:38 GMT
I was using ancient Axis 1.4 and none of them were working.  You can
exercise this with "ant classcreate-wsdls" in the csws directory.

If you can give instructions for invoking CXF, maybe we can do that
instead.  What's the main class, and what jars do we need to include?

Karl


On Fri, Jan 25, 2019 at 7:28 AM Rafa Haro <rharo@apache.org> wrote:

> Yes, I did. I have only tested Authentication service with Apache CXF and
> it was apparently working fine. Which ones were failing for you?
>
> On Fri, Jan 25, 2019 at 12:38 PM Karl Wright <daddywri@gmail.com> wrote:
>
>> Were you able to look at this yesterday at all?
>> Karl
>>
>> On Thu, Jan 24, 2019 at 6:34 AM Karl Wright <daddywri@gmail.com> wrote:
>>
>>> They're all checked in.
>>>
>>> See
>>> https://svn.apache.org/repos/asf/manifoldcf/branches/CONNECTORS-1566/connectors/csws/wsdls
>>>
>>> Karl
>>>
>>>
>>> On Thu, Jan 24, 2019 at 6:24 AM Rafa Haro <rharo@apache.org> wrote:
>>>
>>>> Karl, can you share the WSDL, I can try to take a look later today
>>>>
>>>> On Thu, Jan 24, 2019 at 12:13 PM Karl Wright <daddywri@gmail.com>
>>>> wrote:
>>>>
>>>> > I'm redeveloping the Livelink connector because the API code has been
>>>> > discontinued and the only API is now web services based.  The WSDLs
>>>> and
>>>> > XSDs have been exported and I'm trying to use the Axis tool WSDL2Java
>>>> to
>>>> > convert to Java code.  Unfortunately, I haven't been able to make
>>>> this work
>>>> > -- even though the WSDLs references have been made local and the XSDs
>>>> also
>>>> > seem to be getting parsed, it complains about missing definitions,
>>>> even
>>>> > though those definitions are clearly present in the XSD files.
>>>> >
>>>> > Has anyone had enough experience with this tool, and web services in
>>>> > general, to figure out what's wrong?  I've tried turning on as
>>>> verbose a
>>>> > debugging level for WSDL2Java as I can and it's no help at all.  I
>>>> suspect
>>>> > namespace issues but I can't figure out what they are.
>>>> >
>>>> > Thanks in advance,
>>>> > Karl
>>>> >
>>>>
>>>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message