manifoldcf-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Maurizio Pillitu (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (CONNECTORS-1200) Alfresco webscript connector check method throws a RuntimeException or Error under some conditions
Date Tue, 12 May 2015 16:24:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/CONNECTORS-1200?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14540132#comment-14540132
] 

Maurizio Pillitu edited comment on CONNECTORS-1200 at 5/12/15 4:23 PM:
-----------------------------------------------------------------------

Here's what I did

{noformat}
git clone git@github.com:maoo/alfresco-indexer.git
cd alfresco-indexer/alfresco-indexer-webscripts
export JAVA_HOME="`/usr/libexec/java_home -v '1.7*'`"
mvn install -Pamp-to-war -Dmaven.tomcat.port=8765
{noformat}

I downloaded and installed http://www.apache.org/dyn/closer.cgi/manifoldcf/apache-manifoldcf-2.1/apache-manifoldcf-2.1-bin.tar.gz
{noformat}
cd manifold/example
java -jar start.jar
{noformat}

Then:
1. Created a new repository connection of type "Alfresco Webscripts", pointing to localhost:8765,
user/pwd is admin/admin
2. Created a null output connection
3. Created a job to connect #1 and #2
4. Executed a job

The documents are correctly extracted (from what I can see on the logs); I don't have any
exception.

Not sure if this is the interaction that you followed; I'm currently testing with Alfresco
5.0.a

Please let me know how I can reproduce the issue.
Thanks!


was (Author: maoo):
Here's what I did

{noformat}
git clone git@github.com:maoo/alfresco-indexer.git
cd alfresco-indexer/alfresco-indexer-webscripts
export JAVA_HOME="`/usr/libexec/java_home -v '1.7*'`"
mvn install -Pamp-to-war -Dmaven.tomcat.port=8765
{noformat}

I downloaded and installed http://www.apache.org/dyn/closer.cgi/manifoldcf/apache-manifoldcf-2.1/apache-manifoldcf-2.1-bin.tar.gz
{noformat}
cd manifold/example
java -jar start.jar
{noformat}

Then:
1. Created a new repository connection of type "Alfresco Webscripts", pointing to localhost:8765,
user/pwd is admin/admin
2. Created a null output connection
3. Created a job to connect #1 and #2
4. Executed a job

The documents are correctly extracted.

Not sure if this is the interaction that you followed; I'm currently testing with Alfresco
5.0.a

Please let me know how I can reproduce the issue.
Thanks!

> Alfresco webscript connector check method throws a RuntimeException or Error under some
conditions
> --------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: CONNECTORS-1200
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/CONNECTORS-1200
>             Project: ManifoldCF
>          Issue Type: Bug
>          Components: Alfresco webscript connector
>    Affects Versions: ManifoldCF 1.9, ManifoldCF 2.1
>            Reporter: Karl Wright
>            Assignee: Maurizio Pillitu
>             Fix For: ManifoldCF 1.10, ManifoldCF 2.2
>
>
> The Alfresco Webscript connector apparently throws a RuntimeException or Error during
connector check when it sees a 404 response from the server.  This leads to an exception being
presented to the user.  The connector should detect such conditions and throw ManifoldCFException
with a more meaningful error message.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message