mahout-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ted Dunning <ted.dunn...@gmail.com>
Subject Re: Site publishing
Date Sun, 20 Apr 2014 15:18:47 GMT
The build-bot machine has had miserable stability lately.




On Sun, Apr 20, 2014 at 8:14 AM, Andrew Musselman <
andrew.musselman@gmail.com> wrote:

> Filed https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-7604
>
>
>
>
> On Sun, Apr 20, 2014 at 8:09 AM, Andrew Musselman <
> andrew.musselman@gmail.com> wrote:
>
> > Added a hyphen that the k-means page needed, and the commit went through,
> > but the build page at
> http://ci.apache.org/builders/mahout-site-stagingis down, and the change
> isn't showing up in stage.
> >
> > Infra ticket?
> >
> >
> > On Sun, Apr 20, 2014 at 7:16 AM, Andrew Musselman <
> > andrew.musselman@gmail.com> wrote:
> >
> >> Will do today.
> >>
> >> > On Apr 20, 2014, at 6:56 AM, Sebastian Schelter <ssc@apache.org>
> wrote:
> >> >
> >> > Could you try to publish a toy change and see if it works?
> >> >
> >> >> On 04/20/2014 03:54 PM, Andrew Musselman wrote:
> >> >> Haven't tried in several days myself; was working last time via
> >> pushing to trunk and publishing and also via the web editor.
> >> >>
> >> >>> On Apr 19, 2014, at 10:55 PM, Sebastian Schelter <ssc@apache.org>
> >> wrote:
> >> >>>
> >> >>> Hi,
> >> >>>
> >> >>> for some reason the site doesn't seem to update any more, when
I try
> >> to publish it. Has anybody seen the same behavior? I've made changes to
> the
> >> markdown templates, which I see in Apache CMS, but I cannot get them
> >> online...
> >> >>>
> >> >>> --sebastian
> >> >
> >>
> >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message