lucenenet-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From James Lewis <witchlightn...@gmail.com>
Subject Re: ICU4NET.dll problem
Date Wed, 01 Mar 2017 16:55:50 GMT
I'm using Lucene.Net {4.8.0.770-beta} but still having problems in IIS. I'm
wondering what the issue is here? Would I be able to do a pull and remove
the Thai analyzer which seems to be the problem?

<https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail>
Virus-free.
www.avast.com
<https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail>
<#m_-1509662639878331488_DAB4FAD8-2DD7-40BB-A1B8-4E2AA1F9FDF2>


Cheers,
James
my own book <http://myownbook.org>

On Mon, Jan 23, 2017 at 7:27 AM, Roethinger, Alexander <
aroethinger@affili.net> wrote:

> Hi James,
>
> which Lucene.net Build are you using?
>
> Cheers
> Alexander
>
> -----Ursprüngliche Nachricht-----
> Von: James Lewis [mailto:witchlightning@gmail.com]
> Gesendet: Montag, 23. Januar 2017 16:21
> An: user@lucenenet.apache.org
> Betreff: Re: ICU4NET.dll problem
>
> Alexander,
>
> Thanks for helping me out here. I'm not using the Thai analyzer. So, in VS
> 2015, in the Solution Explorer, under References for the project I deleted
> the references to the two dlls. That's about it. I'm not seeing any other
> references to the dlls elsewhere in the project. When I debug I get the
> "Could not load..."
>
>
> Cheers,
> James
> my own book <http://myownbook.org>
>
> On Mon, Jan 23, 2017 at 12:38 AM, Roethinger, Alexander <
> aroethinger@affili.net> wrote:
>
> > Hi James,
> >
> > I assume you are not using the Thai-Analyzer?
> >
> > Can you explain a bit more in detail what you did to remove the
> > dependencies?
> >
> > Just to recap:
> > Remove the dependencies to ICU4NET and ICU4NET.Extensions by deleting
> > the assembly-references from the project (within the project explorer).
> > To delete the file links, simply select the link in the project
> > explorer and press delete.
> >
> > Your code should compile and run as long as you don't reference the
> > Thai-Wordbreaker or Analyzer.
> >
> > I know the team are working on a general solution, but for now this is
> > your way to go.
> >
> > Regards
> > Alexander
> >
> > -----Ursprüngliche Nachricht-----
> > Von: James Lewis [mailto:witchlightning@gmail.com]
> > Gesendet: Samstag, 21. Januar 2017 18:42
> > An: user@lucenenet.apache.org
> > Betreff: Re: ICU4NET.dll problem
> >
> > I ran into this issue and removed the references in my project. (The
> > package can't be removed in PM because Lucene.Net.Analysis depends on
> > it)
> >
> > A couple of questions. How are file links to dlls deleted? Has this
> > issue been fixed in a later build?
> >
> > Cheers,
> > James
> >
> >
> > Cheers,
> > James
> > my own book <http://myownbook.org>
> >
> > On Thu, Nov 24, 2016 at 11:16 AM, Prescott Nasser
> > <geobmx540@hotmail.com>
> > wrote:
> >
> > > Adding Peter as I don't think he's part of the mailing list
> > >
> > > -----Original Message-----
> > > From: Roethinger, Alexander [mailto:aroethinger@affili.net]
> > > Sent: Thursday, November 24, 2016 11:15 AM
> > > To: user@lucenenet.apache.org
> > > Subject: AW: ICU4NET.dll problem
> > >
> > > Hi Peter,
> > >
> > > this is a known issue which is already being addressed.
> > > For the time being, a solution that worked for me was to remove the
> > > references to ICU4NET and ICU4NET.Extensions from my project and
> > > delete the file links to the accompanying DLLs.
> > > Your code will still compile and run as long as you don't reference
> > > the Thai Analyzer in Lucene.Net.Analysis.Common.
> > > Then just deploy your code to the Webserver and it will work without
> > > the error message.
> > > Please be aware that this is only a workaround.
> > >
> > > Cheers
> > > Alexander
> > >
> > > -----Ursprüngliche Nachricht-----
> > > Von: Peter Petkanič [mailto:crunckles@gmail.com]
> > > Gesendet: Donnerstag, 24. November 2016 12:49
> > > An: user@lucenenet.apache.org
> > > Betreff: ICU4NET.dll problem
> > >
> > > Hello Lucene.net developers and community,
> > >
> > > I have an MVC ASP.NET web app that will be hosted on local computer
> > > using IIS 7. Three Lucene.Net projects are included in project ->
> > > Core, QueryParser (as it is a port from 3.0.3), Analysis.Common. I
> > > tried using both libraries from MyGet and compiled source code from
> > > git. When I am running source of app in VS 2015 everything is
> > > working just fine. But after publishing to IIS I am getting error
> > > "Could not load file or assembly 'ICU4NET.DLL' or one of its
> > > dependencies. The specified module could not be found.". I have been
> > > trying to resolve
> > this issue, but without any success.
> > > Also before, I was getting an error "Could not load file or assembly
> > > 'ICU4NET' or one of its dependencies. An attempt was made to load a
> > > program with an incorrect format." but I got it resolved by enabling
> > > 32-bit applications in IIS. So yeah, can there be any unresolved
> > > problems with platform mismatch? Or problem is somewhere else?
> > >
> > > Thank you for your help.
> > >
> > >
> > > Peter.
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message