lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tech Support" <techsupp...@sardonyx.in>
Subject RE: Re: Enable SSL for the existing SOLR Cloud Cluster
Date Mon, 03 Dec 2018 13:47:41 GMT
Hi Solr Team,

 

When I try to Implement the SSL for the Multi-Node SOLR Cloud Cluster.

 

Below in my SOLR CLOUD Cluster Environment,

 

*         3 Zookeeper PC running on the  version 3.4.13 - On Windows OS 

 

*         2 Solr Cloud Nodes running on the version 7.5.0  - on Windows OS.
Each Nodes running on individual PC.

 

In each SOLR I had generated the Self-Signed Certificate and used it for
each SOLR Instance.

 

I had already asked the same question
<http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/lucene-solr-user/201811.mbox/%3C00
0801d48728%244c8e9000%24e5abb000%24%40sardonyx.in%3E>   and I already follow
the instructions, which is available in the SOLR Tutorial Link
<https://lucene.apache.org/solr/guide/7_5/enabling-ssl.html>  

 

I had faced the following problems, Please check and give the solution for
me.

 

1.       After enable SSL, I can able to access the SOLR Admin GUI with
HTTPS protocol. But, at the time of creating new collection by using the
Admin GUI, It gives the error message

Connection to Solr Lost, Please check the Solr Instance.

After restart all the Solr instance, Shards are created under one SOLR Node
only (Which I used to generate the Collection).  Shard Available on the
other nodes are shown in the down status.

 

2.       When I create the Collection from the command line. It gives the
error message like the below. But for this scenario, no Shard are created in
all the nodes.  

Failed to create collection  'mycollection' due to
:{SOLR-SERVER1-IP:8984_solr=org.apache.solr.client.solrj.SolrException: IO
Exception occurred when talking to server at : https://
SOLR-SERVER1-IP:8984/solr}

 

Please suggest me, in a right way.

 

Node: I need to implement SSL for already available Collection also. But,
but because of facing the above issue, I had used the fresh PC only (Without
existing Collections)

 

 

Thanks,

Karthick Ramu

 

 

From: Tech Support [mailto:techsupport@sardonyx.in] 
Sent: Friday, November 30, 2018 7:23 PM
To: 'solr-user@lucene.apache.org'
Cc: 'edwinyeozl@gmail.com'
Subject: Re: Enable SSL for the existing SOLR Cloud Cluster

 

@  edwinyeozl@gmail.com <mailto:edwinyeozl@gmail.com> 

Hi SOLR Team,
 
Thanks for your reply Zheng Lin Edwin Yeo <edwinyeozl@gmail.com
<mailto:edwinyeozl@gmail.com> >. 
 
I had already follow the same link and tried to install. After enable the
SSL, ADMIN GUI Open with HTTPS Only ( SSL implementation).
 
But unable to Create the New Collection.
 
At the time of trying for the new collection Admin GUI shows the warning
Alert. "Connection to Solr Lost, Please check the Solr Instance"
 
 
I am using 3 separate PC for Zookeeper, and 2 separate PC for SOLR instance.
 
Note : For all the installation, I am using Windows OS. For the Fresh
installation also I am getting this ERROR.
 

 

Thanks,

Karthick Ramu

 

 

 


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message