lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Erick Erickson <erickerick...@gmail.com>
Subject Re: Could not find configName error
Date Wed, 06 Sep 2017 16:26:09 GMT
Ah, then you don't have the bin/solr scripts. There are zkCli and
zkcli scripts that will allow you to get/put the config files, see the
manual. I recommend you download the reference guide for 4.10 from
here:
http://archive.apache.org/dist/lucene/solr/ref-guide/

Best,
Erick

On Tue, Sep 5, 2017 at 11:49 PM, Wael Kader <wael@softech-lb.com> wrote:
> i am using  SOLR  4.10.3
>
> I am not sure I have them in source control. I don't actually know what
> that is.
> I am using SOLR on a pre-setup VM.
>
> On Tue, Sep 5, 2017 at 5:26 PM, Erick Erickson <erickerickson@gmail.com>
> wrote:
>
>> What version of Solr?
>>
>> bin/solr zk -help
>>
>> In particular upconfig can be used to move configsets up to Zookeeper
>> (or back down or whatever) in relatively recent versions of Solr. Yo
>> are keeping them in source control right? ;)
>>
>> Best,
>> Erick
>>
>> On Mon, Sep 4, 2017 at 11:27 PM, Wael Kader <wael@softech-lb.com> wrote:
>> > Hi,
>> >
>> > I had some issues in SOLR shutting down on a single node application on
>> > Hadoop.
>> >
>> > After starting up i got the error:
>> > Could not find configName for collection XXX found.
>> >
>> > I know the issue is that the configs has issues in Zookeeper but I would
>> > like to know how I can push this configuration back to get the index
>> > running.
>> >
>> > --
>> > Regards,
>> > Wael
>>
>
>
>
> --
> Regards,
> Wael

Mime
View raw message