lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Miller, William K - Norman, OK - Contractor" <William.K.Mil...@usps.gov.INVALID>
Subject RE: Re-Index is not working
Date Thu, 08 Jun 2017 16:12:33 GMT
I figured out why it was not re-indexing without changing the timestamp even on the full import.
 In my DIH I had a parameter in my top level entity that was checking for the last indexed
time.




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
William Kevin Miller

ECS Federal, Inc.
USPS/MTSC
(405) 573-2158


-----Original Message-----
From: Miller, William K - Norman, OK - Contractor 
Sent: Thursday, June 08, 2017 10:12 AM
To: 'solr-user@lucene.apache.org'
Subject: RE: Re-Index is not working

Sorry I did not give enough information.

"doesn't work" does mean that the documents are not getting indexed.  I am using a full import.
 I did discover that if I used the Linux touch command that the document would re-index. 
I don't have any of the logs as I have been able to get the documents to index.  You mentioned
that the delta import would need the timestamp to change to index the documents again, but
does the full import need this change as well?




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
William Kevin Miller

ECS Federal, Inc.
USPS/MTSC
(405) 573-2158


-----Original Message-----
From: Erick Erickson [mailto:erickerickson@gmail.com]
Sent: Wednesday, June 07, 2017 11:06 PM
To: solr-user
Subject: Re: Re-Index is not working

What does "doesn't work" mean? No documents get indexed? Are you doing a full import or a
delta import? If the latter, the timestamp not having changed is probably causing the doc
to be skipped. What does the Solr log say?

Best,
Erick

On Wed, Jun 7, 2017 at 9:46 AM, Miller, William K - Norman, OK - Contractor <William.K.Miller@usps.gov.invalid>
wrote:

> Hello, I am new to this mailing list and I am having a problem with 
> re-indexing.  I will run an index on an xml file using the 
> DataImportHandler and it will index the file.  Then I delete the index 
> using the <delete><query>*:*</query><delete>, <commit/>,
and 
> <optimize/> commands.  Then I attempt to re-index the same file with 
> the same configuration in my dataConfig file for the DIH, but it fails 
> to index the file.  If I make a change to the xml file that is being 
> indexed and re-index it works.
>
>
>
> I don’t understand why this is happening.  Any help with this will be 
> appreciated.
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
>
> William Kevin Miller
>
> [image: ecsLogo]
>
> ECS Federal, Inc.
>
> USPS/MTSC
>
> (405) 573-2158
>
>
>
Mime
View raw message