lucene-solr-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chris Hostetter <hossman_luc...@fucit.org>
Subject Re: Issue with empty strings not being indexed/stored?
Date Tue, 15 Nov 2016 21:44:02 GMT

You'll have to give us more details on what exactly you are doing to 
reproduce the problem you are seeing, and more detals on how exactly 
you upgraded (and what version you upgraded from) ...

    https://wiki.apache.org/solr/UsingMailingLists

When i launch 6.3.0 using "bin/solr -e techproducts" I can index a 
document with a blank string value, see the stored field in the result, 
and search on that blank value just fine (see below)

Wild guess: perhaps when you upgraded you also changed the configs you are 
using, and now have RemoveBlankFieldUpdateProcessorFactory in your default 
updateRequestProcessorChain ?


What i tried with 6.3.0 ...

$ bin/solr -e techproducts
$ curl -H "Content-Type: application/json" 
'http://localhost:8983/solr/techproducts/update?commit=true' --data-binary 
'[{"id":"HOSS","blank_s":""}]'
{"responseHeader":{"status":0,"QTime":48}}
$ curl 'http://localhost:8983/solr/techproducts/query?q=id:HOSS'
{
  "responseHeader":{
    "status":0,
    "QTime":5,
    "params":{
      "q":"id:HOSS"}},
  "response":{"numFound":1,"start":0,"docs":[
      {
        "id":"HOSS",
        "blank_s":"",
        "_version_":1551101798705528832}]
  }}
$ curl 'http://localhost:8983/solr/techproducts/query?q=blank_s:""'
{
  "responseHeader":{
    "status":0,
    "QTime":1,
    "params":{
      "q":"blank_s:\"\""}},
  "response":{"numFound":1,"start":0,"docs":[
      {
        "id":"HOSS",
        "blank_s":"",
        "_version_":1551101798705528832}]
  }}







-Hoss
http://www.lucidworks.com/

Mime
View raw message